WoW Legion CD Key code kopen

World of Warcraft: Legion is de zesde uitbreiding in de massive multiplayer online role-playing game (MMORPG) World of Warcraft. Legion is de opvolger van Warlords of Dreanor. World of Warcraft: Legion werd aangekondigd op Gamescom in 2015. De uitbreiding werd gepubliceerd op 30 augustus 2016.

De uitbreiding verhoogt de levelcap van 100 naar 110, bevat krachtige artifactwapens voor elke klasse, een nieuw gebied in de wereld Azeroth, Broken Isles en de klasse van de demonhunter die begint op level 98. Legion heeft tien verschillende dungeons en twee raids van topklasse.

Artifact wapens

Artifact wapens zijn zeer krachtige items die werden gebruikt door legendes uit de Warcraft wereld en die alleen beschikbaar zijn voor spelers in Legion. Er zijn 36 unieke wapens voor elke klasse, waaronder de Ashbringer voor retributionpaladins, de Doomhammer voor het verbeteren van shaman’s, Icebringer en Frostreaper, beter bekend als de ‘Blades of the Fallen Prince’ die zijn gesmeed uit de Frostmourne en werden gehanteerd door de Lich King. Er zijn nog tal van andere krachtige wapens uit Warcraft beschikbaar.

Daarnaast is er een vissers artifact, de Underlight Angler voor spelers die graag vissen. Je voltooid missies om deze wapens te verkrijgen en de wapens zullen meer kracht krijgen terwijl je op de Broken Isles bent. Voltooi WorldQuests en versla vijanden om meer kracht te krijgen voor je artifactwapen. Het uiterlijk van elk artifact kan worden aangepast en specifieke details worden ontgrendeld na het voltooien van bepaalde taken. Op level 102 zijn er meer missies beschikbaar om de andere artifactwapens te verkrijgen.

Demon Hunter

Demonhunters zijn de tweede helden in World of Warcraft, ze sluiten zich aan bij deathknights die werden geïntroduceerd in Wrath of the Lich King. Demonhunters beginnen als leden van de Illidari, de elitewacht van Illidan Stormrage tijdens zijn heerschappij over Outland in The Burning Crusade. Demonhunters werken op het concept van vuur met vuur bestrijden. Ze hanteren demonische magie om hun aanvallen uit te voeren en de krachten van demonen te gebruiken om tegen The Burning Legion te vechten.

Mythic Plus

Mythic Plus dungeons zijn een nieuwe moeilijkheid die meer toevoegt aan de gewone Mythic dungeons door een keystone te activeren. Het voltooien van een dungeon die is geactiveerd met een keystone binnen de tijd zorgt ervoor dat je keystone een hoger level krijgt. Hierdoor maak je kans op betere items. De items staan in verhouding met het level van je keystone.

Order Halls

Elke klasse heeft een orderhall. Een plek die nauw verbonden is met de klasse van je personage. Spelers kunnen het uiterlijk en de mogelijkheden van hun artifactwapens upgraden in de orderhall en deelnemen aan missies in de Broken Isles.