WoW Battle for Azeroth Expansion Key Kopen. WoW Battle for Azeroth Expansion Battle.net PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop WoW Battle for Azeroth Expansion key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel WoW Battle for Azeroth Expansion rechtstreeks op Battle.net op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 27-09-2023 voor een WoW Battle for Azeroth Expansion sleutel in Nederland is € 32.19

Ontwikkelaar Blizzard Entertainmaent komt met Battle for Azeroth voor de zevende keer met een expansie op de proppen in de succesvolle World of Warcraft serie.  Fans van de serie weten aan de hand van vorige expansies wel ongeveer wat te verwachten, maar het wordt ook dit maal weer uitkijken naar enkele nieuwigheden. De nadruk zal nog meer komen te liggen op samenwerking met andere spelers, zoals het een MMORPG betaamt.

Plot en setting

Het verhaal speelt zich af net na de gebeurtenissen in Legion. Twee nieuwe continenten werden toegevoegd in the Great Sea tussen de Eastern Kingdoms en Kalimdor. Deze zijn Kul Tiras, een van de grote menselijk koninkrijken, en Zandalar, het thuisland van de trollen van Azeroth. De Alliance en de Horde zullen in het begin van het spel elk naar 1 eiland reizen, maar kunnen vanaf level 120 terecht op beide continenten.

Een nieuw conflict tussen de Alliance en de Horde maakt dat Teldrassil in vlammen opgaat in handen van de Horde, terwijl the Forsaken capital hetzelfde lot ondergaat vanwege de Alliance. Hierdoor komen Kalimdor en the Eastern Kingdoms zowat volledig onder de controle van hun respectievelijke facties.
Battle for Azeroth brengt beide facties respectievelijk naar Kul Tiras en Zandalar om aldaar nieuwe recruten te vinden in een poging de oorlog in hun voordeel te beslechten.

Level 120

Ook bij deze uitbreiding wordt de level cap opgetrokken, dit keer van 110 naar 120. Nieuwe of bestaande personages kunnen overigens ook onmiddellijk tot level 110 gebombardeerd worden. De nieuwe allied races beginnen doorgaans echter op level 20. Meer details dienen hier nog over bekend gemaakt te worden.

Aanpassingen aan de gameplay

Naast de gebruikelijke aanpassingen aan sommige items en statistieken is er ook een aanpassing aan de level caps binnen bepaalde gebieden. Blizzard Entertainment wil hierbij de speler meer vrijheid geven om langer in een bepaald gebied te blijven zonder dat dit invloed heeft op de snelheid waarmee hogere levels bereikt kunnen worden en om nog beter de verschillende verhaallijnen te ontdekken.

Allied races

Door een hele reeks opdrachten te voltooien kunnen ‘the allied races’ gerecruteerd worden, de voormalig neutrale volkeren van Azeroth. Zoals eerder aangehaald zullen deze beginnen op level 20. Wanneer ze level 110 bereiken krijgt de speler als beloning een unieke ‘Heritage armor’ met de bijhorende eigenschappen, toebehorend aan het ras van het personage.

Warfronts

Met Warfronts maken we kennis met een nieuwe vorm van PvE content voor maar liefst 20 spelers. Deze spelvorm is vergelijkbaar met de bestaande Battleground, maar zal meer nadruk leggen op het vergaren van grondstoffen, het opbouwen van een basis en het veroveren van grondgebied. Een leuke terugkeer naar de originele RTS-roots van World of Warcraft.

Island expeditions

Een andere leuke nieuwkomer zijn de zogenaamde Island expeditions. Hierbij zullen 3 spelers het samen kunnen opnemen tegen de AI of tegen andere spelers om aldus de grondstoffen van een bepaald eiland te kunnen veroveren.

Player versus player

Misschien wel de grootste verandering aan de gameplay is de wijziging van de PvP-regels voor ieder gebied. De standaardinstelling zal bestaan uit het enkel kunnen aanvallen van NPC’s, maar spelers kunnen opteren om dit te wijzigen. Wie kiest om PvP mogelijk te maken zal hier bonussen voor ontvangen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download WoW Battle for Azeroth Expansion tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel WoW Battle for Azeroth Expansion op Keysforgames.nl