World of WarCraft CD Key code kopen

Over dit spel

World of WarCraft is waarschijnlijk het fenomeen van het afgelopen jaar. Na de immens succesvolle game werd in 2017 ook een (eerste) film gelanceerd die gebaseerd werd op de figuren en karakters uit de gamereeks. World of Warcraft is het vierde spel in de reeks games die zich afspelen in de fantasiewereld Warcraft. In de game speelt men met monsterlijke en fantasierijke creaturen. Het spel krijgt steeds nieuwe levels en stelt ook steeds nieuwe doelen. Vaak gaat het om het vinden van een bepaald monster en het daartegen opnemen. Tijdens het spelen kun je samenwerken met – of tegen – andere spelers. World of Warcraft is een game die je enkel kunt spelen, als je online gamet. Eénmaal je het level hebt bereikt kun je een nieuw level betreden zolang je toegang tot de game hebt. Je kunt echter enkel spelen onder speciale voorwaarden. Daarover straks meer.

Varia

World of Warcraft werd ontworpen, ontwikkeld en uitgegeven door Blizzard Entertainment. De eigenlijke start van deze game vond plaats op 23 november 2004. Naast de games werd ook een film gemaakt rond de karakters uit Warcraft en de film werd ook naar die wereld genoemd. Daarnaast is World of Warcraft veel meer dan enkel een game. Het is letterlijk een wereld, een groep mensen die samen in een verhaal zitten en het beleven. Dit wordt aangevuld met extra belevingen door middel van gadgets en verzamelstukken die worden verkocht via de webshop en bijeenkomsten waar duizenden fans van het spel elkaar ontmoeten. Er worden voor het spel zelfs kampioenschappen georganiseerd en er worden wereldwijd geregeld evenementen op touw gezet.

World of Warcraft kopen en spelen

World of Warcraft is in tegenstelling tot vele andere games niet zomaar op het internet te vinden. Zoals gezegd kan je de game enkel spelen onder speciale voorwaarden en één daarvan is dat je om World of Warcraft te spelen over een cd-rom van de game moet beschikken. Daarnaast moeten de nodige elementen op uw computer geïnstalleerd zijn. Bij aankoop van het spel, in een speciale gamehandel, krijg je de nodige uitleg en informatie hiervoor mee. Via de officiële website kan een abonnement worden aangekocht of verlengd. Dat abonnement is noodzakelijk om het spel te spelen. Eénmaal dat abonnement verlopen is kun je kiezen om een nieuw abonnement te kopen (en een nieuw spel te beginnen) of je eigen abonnement te verlengen (en verder te spelen).