World of Warcraft Shadowlands Key Kopen. World of Warcraft Shadowlands Battle.net PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop World of Warcraft Shadowlands key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key World of Warcraft Shadowlands rechtstreeks voor Battle.net op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 28-11-2022 voor een World of Warcraft Shadowlands sleutel in Nederland is € 27.83

World of Warcraft: Shadowlands (WoW: Shadowlands) is de achtste uitbreiding van het oorspronkelijke World of Warcraft, dat uitkwam op 23 november 2004. Het is een zogenoemde MMO RPG. MMO is een afkorting van Massive Multiplayer Online. Dat houdt in dat je het spel online met vele mensen tegelijk kan spelen. RPG staat voor Role Playing Game. Dit is een spelgenre waarbij de belangrijke personages zich ontwikkelen tijdens de verloop van het spel. Het spel speelt zich af in een fictieve omgeving.

Inhoud

In deze nieuwe uitbreiding kun je een nieuwe dimensie verkennen: het hiernamaals. Deze wereld, The Shadowlands, is opgedeeld in vier gebieden, waar je gedode personages uit eerdere uitbreidingen opnieuw kunt tegenkomen. In vorige uitbreidingen lag het niveau heel hoog. Je moest level 120 bereiken om toegang te krijgen tot een nieuwe wereld. Dit was geschikt voor fans van het eerste uur, maar nieuwkomers hadden het nakijken. Blizzard heeft dit probleem aangepakt. Niet alleen ontwikkelt je personage nu een stuk sneller, ook is het benodigde niveau verlaagd van level 120 naar level 60.

Achtergrondverhaal

Sylvanas Windrunner speelt een belangrijke rol in deze uitbreiding. In de trailer is te zien dat ze de helm verwijdert van de Lich King. Hiermee wordt de poort geopend naar the Shadowlands. Sylvanas en haar mysterieuze partner, The Jailer, hebben ervoor gezorgd dat alle dolende zielen van omgekomen personages niet langer terecht komen in The Shadowlands, maar in een dimensie genaamd The Maw, waaruit ontsnappen onmogelijk is. The Maw is, normaal gesproken, de plaats waar de meest angstaanjagende monsters eindigen, nadat ze zijn gestorven. Om Sylvanas plannen te verijdelen, reizen spelers af naar het hiernamaals.

Releasedatum en platform

De aankondiging van World of Warcraft: Shadowlands vond plaats tijdens Blizzcon 2019.

Er is nog geen specifieke datum aangegeven, maar game-director Ion Hazzikostas van Blizzard Entertainment heeft bevestigd dat World of Warcraft: Shadowlands in 2020 wordt uitgegeven. Vanwege het feit dat de meeste uitbreidingen uitkomen in juli of augustus, wordt verwacht dat deze uitbreiding dan speelbaar is. World of Warcraft: Shadowlands wordt exclusief uitgebracht voor de pc.