World of Warcraft Classic Key Kopen. World of Warcraft Classic Battle.net PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop World of Warcraft Classic key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel World of Warcraft Classic rechtstreeks op Battle.net op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-12-2023 voor een World of Warcraft Classic sleutel in Nederland is € 9.31

World of Warcraft is wereldwijd de meest populaire MMORPG video game ooit. Hij is gemaakt en gepubliceerd is door Blizzard Entertainment.

De virtuele wereld van World of Warcraft Classic is een grote fantasiewereld vol met veel verschillende mogelijke avonturen en locaties. Als personage in het spel kan je de strijd aangaan of samenwerken met anderen, vijanden verslaan, werelden verkennen, avonturen beleven. Gaandeweg kan je je skills verbeteren en nieuwe wapens en uitrustingen vrijspelen om verder in het spel te komen. Als personage zit je in een gigantische wereld vol met andere spelers, en er zijn oneindig veel mogelijkheden in dit spel met continue verhaalvoortgang.

Terug in de tijd: de nieuwe World of Warcraft Classic

Het nieuwe spel, World of Warcraft Classic, dat wereldwijd uitgebracht zal worden op 27 augustus 2019, is een speciale versie in de World of Warcraft serie, die teruggrijpt naar het originele World of Warcraft spel uit 2004. Het spel is een nieuwe basisversie zonder de vele verschillende uitbreidingen die over de jaren heen geproduceerd zijn.

World of Warcraft Classic bevat originele character modellen en zones in de wereld van Azeroth die nog onaangeroerd zijn. Het spel bevat een wereld die gerecreëerd is en gaat terug naar een tijd waar alle verhaallijnen van The Burning Crusade tot aan de Battle for Azeroth nooit zijn gebeurd. Het spel zal verschillende fasen met verschillende locaties en verhalen bevatten. World of Warcraft Classic is een must voor elke speler met nostalgische gevoelens voor het originele World of Warcraft spel.