Warcraft 3 Reforged CD Key code kopen

Warcraft III: Reforged is een hernieuwde uitgave van het spel Warcraft III, dat Blizzard in 2002 heeft uitgebracht. Warcraft is een real-time strategiespel. Dat betekent dat je als speler snel beslissingen moet maken over welke strategie je toepast, omdat de vijand elk moment kan aanvallen. Het is het tegenovergestelde van een zogenoemd turn-based spel, waarbij je alle tijd krijgt om een aanval te plannen voordat je beurt (turn) voorbij is.

Inhoud

De grafische beelden van het oorspronkelijke Warcraft III zijn compleet verbeterd en zijn nu 4K geworden. Alle content van Reign of Chaos is opgenomen in Warcraft III: Reforged. Ook bevat het de uitbreiding The Frozen Throne, waarbij je personages als Sylvanas en Rexxar kunt besturen. Spelers kunnen in deze vernieuwde versie van Warcraft III hun eigen wereld bouwen met de verbeterde World Editor. Er zijn in totaal 62 missies beschikbaar, door gebieden als Kalimdor, Lordaeron en Northrend. Je maakt een keuze uit vier verschillende volkeren: Humans, Orcs, Night Elves of Undead. Elk van deze bevolkingsgroepen heeft zijn eigen kenmerken en vaardigheden.

Achtergrondverhaal

De leider van de Orcs schrikt wakker na een nachtmerrie, waarin hij wordt gewaarschuwd voor de terugkeer van de kwaadaardige Burning Legion. Na een korte ontmoeting met iemand die bekend staat als The Prophet (de profeet) vreest de Orc-leider dat dit meer een voorspelling is dan alleen een slechte droom. Hij verzamelt zijn manschappen en trekt ten strijde in het verlaten gebied Kalimdor.

Releasedatum en platform

Warcraft III: Reforged werd aangekondigd tijdens Blizzcon 2018. De beta, een ruwe versie van de game, is op zowel pc als Mac (Apple) speelbaar vanaf 4 november 2019. Wanneer de uiteindelijke game zal uitkomen, is momenteel nog niet bekend, maar de release staat gepland voor het eind van dit jaar.