Diablo 4 CD Key code kopen

Over dit spel

Diablo 4 is een spel waar fans lang met smacht op hebben gewacht!
Diablo 4 is een spel dat ontwikkeld en uitgegeven is door Blizzard Entertainment. Dit kan worden gespeeld op de platforms: Playstation 4, Xbox One of op Microsoft Windows. Dit game werd uitgebracht op 1 november 2019. De veelal geroemde regisseur Luis Barringa heeft zoals gewoonlijk zijn ziel gestopt in de regie van dit spel.

Diablo 4 is populairder als ooit!
Diablo is al vele jarenlang een zeer populair spel, dit is zelfs onder de old school gamers bekend en nog steeds zeer geliefd. De laatste versie Diablo 4 kwam uit in 2012 en de vierde reeks van Diablo heeft een hoop nieuws te bieden, hier is jarenlang bikkelhard aan gewerkt. Jarenlang gingen de geruchten over een vierde versie, het geluk kon bij fans niet op toen deze dan eindelijk werd uitgebracht! Deze nieuwe uitgave van dit spel is volgens veel liefhebbers het wachten waard geweest.

Een compleet nieuw spel met het vertrouwde gamegemak!
Het grootste verschil in de vierde versie van Diablo zit hem in de multiplayer modus. Deze maakt het mogelijk om in open werelden te spelen online. De meer-speler modus van Diablo 4 is legendarisch en zal zeker niet snel vervelen. Dit avontuurlijke spel beschikt over de mooiste graphics en is mede daarom een genot om te spelen. Dit spel is er eentje die zeker niet gauw is uitgespeeld, over alles is nagedacht in dit spel, dit maakt het leuk om te spelen van begin tot eind.

Wat is er zoal nieuw in Diablo 4?
Diablo is een game dat al jarenlang ieder kwartaal van een update wordt voorzien. De game director Luis Barringa focust zich op het continu verbeteren van dit spel. Diablo 4 heeft is flink aangepast en vernieuwd! Verschillende elementen zijn aan het spel toegevoegd zoals bijvoorbeeld the Dry Steppes’.Door de aanpassingen is het hele gebied speelbaar geworden, inclusief de campagne, open wereld, PvP-zone, Dungeons en niet te vergeten de Cinematics. De grijze blokken in het spel zijn verdwenen en maken plaats voor een nieuwe omgeving, zonder dat dit spel zijn glans verliest! Veel nieuwe personages en monsters zijn aan het spel toegevoegd.

Ontdek de vele nieuwe werelden en levels
De open wereld van Sanctaury is volledig nieuw! Wanneer een speler wilt kan die op zijn gemak de wereld verkennen. Dit kan door te gaan craften of de game-skills te testen tegen andere medespelers. In de open wereld is het mogelijk om sneller te reizen door gebruik te maken van mounts, deze kunnen worden ontgrendeld tijdens het spelen en zijn dus zeker niet standaard. Dit spel zit zo vol met verborgen mogelijkheden die het extra uitdagend en leuk maken. De nieuwe Camps in de open wereld zijn belangrijke locaties. Deze kunnen zijn overgenomen door de vijand en hebben allemaal een eigen achtergrondverhaal.

Speel online tegen andere spelers!
De multiplayer in Diablo 4 is een niet te missen toevoeging! Het ontwikkelen van de meerdere speler modus is een enorme uitdaging gebleken voor de ontwikkelaars. Jarenlang is er hard gewerkt om dit tot een succesverhaal te maken, en dat is gelukt. De technische limieten zijn overwonnen en dit is terug te zien in de afwerking van het hele spel. De vele nieuwe monsters bijvoorbeeld in Diablo 4 zijn verschrikkelijk goed gemaakt! De veranderingen die zijn doorgevoerd hebben geen negatieve invloed op de spelbeleving. Bij deze versie is er goed rekening geheten met de originele speleigenschappen. Het is een stuk makkelijker, mooier en avontuurlijker gemaakt.

Dit spel is evenaart de vorige versies
De gameplay is werkelijk fantastisch en maakt het tot een waar avontuurlijk genot. Ondanks dat er veel vernieuwingen zijn in dit spel, heeft dit geen negatieve impact op de gamebelevenis of speelgemak. De vierde versie van Diablo is dus zeker niet minder spannend als voorgaande versies, het tegendeel is zelfs waar, deze versie is misschien wel de beste ooit! Diablo 4 overtreft absoluut de eerdere versies, vooral vanwege de geweldige online multiplayer modus. Speel ook samen tegen andere spelers van over heel de wereld wanneer je er maar zin in hebt. De vele verschillende open werelden zijn het verkennen waard.

Bij Diablo 4 ligt er meer nadruk op de gesprekken tussen de personages!
Diablo 4 is geheel vernieuwd en heeft een experiment toegepast met gechoreografeerde camera’s. Wanneer NPC’s met elkaar praten dan ziet dit er heel realistisch uit. De totale gamebelevenis van dit spel is beter en realistischer geworden. Het is de makers zeker gelukt om een fantastische Diablo 4 op de plank te zetten!

Er is lang gewerkt aan de vierde versie van Diablo!
De samenwerking met Blizzard heeft zeker zijn vruchten afgeworpen! Deze nieuwe samenwerking heeft het spel flink verbeterd. De ontwikkelaar heeft goed gedacht aan de vernieuwde mogelijkheden in het spel. Het speciale enchantment systeem voor de Sorceress klasse is daarbij benoemenswaardig, dit is vooral voor de fanatieke gamers een dik pluspunt! Door de samenwerking met Blizzard is de herspeelbare eindgame ook flink verbeterd.

Ervaar een nieuwe manier van gamen…
Spelers kunnen in actieve skillslots of in enchantment-systeem nieuwe vaardigheden krijgen. Wanneer spelers dit te laat doen verliezen ze de vaardigheid. Spelers krijgen hiervoor in plaats een alternatieve bonusvaardigheid. Het gedeelte van de spelers dat de eindgame bereikt heeft de mogelijkheid om de personages verder uit te bouwen. Voordat het zover is moeten de levels en opdrachten eerst worden gehaald. Dit spel is zeker niet snel uitgespeeld en verveeld nog minder snel.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Diablo 4 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Diablo 4 op Keysforgames.nl