Diablo 3 Key Kopen. Diablo 3 Battle.net PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Diablo 3 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Diablo 3 rechtstreeks voor Battle.net op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-07-2022 voor een Diablo 3 sleutel in Nederland is € 2.4

 Het spel en de productie

Diablo III is de derde versie in de Diablo-reeks. Het spel is een vervolg op Diablo II en gebruikt elementen uit de eerste en tweede versie. Diablo III werd in 2008 reeds aangekondigd en uiteindelijk geprodcueerd en uitgebracht in 23012 door Blizzard Entertainment. Dit is het softwarebedrijf achter vele populaire games waaronder het beroemde World of Warcraft en de League of Justice-games. De game is een role-playing spel wat betekent dat iedere ontwikkeling die het personage doormaakt van essentieel belang is voor het spel en het verdere verloop van het spel.

Het verhaal

Het verhaal van Diablo III speelt zich zo’n twintig jaar na Diablo II af. Op de oude kathedraal uit Diablo I viel een vallende ster neer wat schuld blijkt van twee duivels die zijn achtergebleven na Diablo II. Het hoofdpersonage van het spel wordt ter plaatse gestuurd en dat is de start van een reeks gebeurtenissen, gevechten, acties en achtervolgingen in een jacht op de twee duivels die verantwoordelijk zijn voor de vernieling van de kathedraal.

Bijzonderheden in het spel

Zoals eerder geschreven is het spel een role-playing game waarbij elke actie en ontwikkeling van het personage van belang is voor het verhaal. Zo bestaat het spel uit vier aktes die samen het verhaal vormen. Doorheen het spel moet de speler een keuze maken uit vijf klassen: de barbaar, de monnik, de heksendokter, de tovenaar en de duiveljager. De geslachtskeuze aan het begin van het spel bepaalt hier dus al met beperkingen in welke klasse het personage wel en niet kan spelen.

De klasse die gekozen wordt beperkt dan weer de mogelijkheden en speciale acties die het hoofdkarakter van de game kan doen. Het spel bevat een multiplayer mogelijkheid en er is een Auction House geïmplementeerd waarin het personage spullen kan veilen. Tot slot kan men ook een uitbreidingspakket kopen voor de game. Dit pakket heet Reaper of Souls en bevat een extra akte voor het spel een een extra klasse: de kruisvaarder. Zo kan de spelervaring nog een stap verder gaan.