Call of Duty Vanguard Key Kopen. Call of Duty Vanguard Battle.net PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Call of Duty Vanguard key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Call of Duty Vanguard rechtstreeks voor Battle.net op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 07-10-2022 voor een Call of Duty Vanguard sleutel in Nederland is € 44.67

Koop HIER een battle.net-cadeaubon en koop Call of Duty Vanguard direct op Battle.net voor een lagere prijs!

De Call of Duty: Vanguard van Sledgehammer Games was slechts een fragment van wat de volledige game te bieden heeft, en liet alleen de nieuwe Champion Hill-modus zien. Met solide vuurgevechten en een modus met potentieel heeft de Vanguard-alfa ons zeker gewonnen, maar de grootste test voor de game tot nu toe moest nog komen.

Kaarten

Scherpe testers kunnen drie van de kaarten van het spel, een selectie van wapens en andere belangrijke elementen zoals killstreaks, uitrustingen en voordelen uitproberen.

Elke kaart bevat een overvloed aan persoonlijkheid: Gavutu is een prachtig tropisch eiland met weerseffecten die je scherm verwoesten, Red Star is een stevige wandeling door een besneeuwd, door oorlog verscheurd plein en Hotel Royal zou een van de beste Call of Duty kunnen zijn kaarten ooit.

Naast de klassieke Team Deathmatch- en Kill Confirmed-bepalingen is er de nieuwe Patrol-spelmodus. Het is in wezen Hardpoint, maar het doelgebied is constant in beweging, wat zorgt voor een meer dynamische en proactieve ervaring.

Zal Call of Duty: Vanguard zombies hebben?

In de blogpost van Call of Duty waarin Vanguard werd aangekondigd, gaven ze fans een korte beschrijving van wat ze van de game kunnen verwachten.

Er staat dat niet alleen een campagne- en multiplayer-modus voor de game is bevestigd, maar dat er ook een “universum-uitbreidende zombies-crossover” wordt genoemd. De blog bevestigde ook dat de modus verweven zal zijn met Black Ops Cold War’s Zombies, wat uitstekend is voor degenen die van het Dark Aether-verhaal hebben genoten.

Audio

De audio lijkt prima te zijn, en met een headset hebben we weinig problemen ondervonden, maar het belangrijkste probleem met Call of Duty: Vanguard steekt op dit moment uit als een zere duim – spawnt. Call of Duty-games staan ​​er nooit om bekend dat ze de beste spawn-plaatsing hebben, maar het verschillende tempo van Vanguard op elke kaart heeft duidelijk invloed op de logica en besluitvorming van de game.

We zijn gewoon de tel kwijtgeraakt hoe vaak we van achteren werden gedood door onzinnige spawn-plaatsingen en hoe vaak vijandelijke spelers net voor ons verschenen, waardoor we een gemakkelijke kill konden scoren.