Call of Duty Modern Warfare Key Kopen. Call of Duty Modern Warfare Battle.net PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Call of Duty Modern Warfare key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Call of Duty Modern Warfare rechtstreeks voor Battle.net op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 01-07-2022 voor een Call of Duty Modern Warfare sleutel in Nederland is € 40.13

Call of Duty: Modern Warfare is de nieuwste versie van de Call of Duty series.

Vernieuwde versie?

De naam komt misschien bekend voor, maar deze nieuwe Call of Duty is niet helemaal een vernieuwde versie van de eerdere Modern Warfare uit 2007. Van de tweede wereldoorlog tot aan futuristische oorlogsvoering, Call of Duty heeft alles zo een beetje gehad. Na Infinity War was er voor de makers weinig meer te overtreffen, want wat komt er na een futuristische oorlog? Daarvoor is er voor gekozen om een paar stappen terug te doen en speelt dit spel zich weer af in de het heden.

Rebellen

Wat heel interessant is in deze versie is dat je niet alleen meer met een special forces eenheid kunt spelen, maar ook met rebellen. Deze strijders kunnen geen gebruik maken van de volledige en moderne gevechtsuitrusting van de special forces. Hierdoor zul je slim moeten spelen om te kunnen winnen. Zo kun je als rebel gebruik maken van IED’s(geimproviseerde exploieven en heb je minder sterke wapens, waardoor je met speciale tactieken de vijand in de val moet proberen te lokken. Dit geeft het spel een leuke wending ten opzichte van de overige versies.

Levensecht

Modern Warfare is gemaakt met de nieuwste technologie. Zo speelt het zich af in realistische omgevingen. De afstanden en groottes van objekten, gebouwen etc. zijn precies hetzelfde als in het echt. Ook zijn er acteurs gebruikt voor elk personage, om de bewegingen van de spelers zo realistisch mogelijk te maken. Het lijkt soms net alsof je in een echte oorlogsfilm zit.

Wordt verwacht op 25 Oktober 2019