Call of Duty Black Ops Cold War Key Kopen. Call of Duty Black Ops Cold War Battle.net PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Call of Duty Black Ops Cold War key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Call of Duty Black Ops Cold War rechtstreeks op Battle.net op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 03-12-2023 voor een Call of Duty Black Ops Cold War sleutel in Nederland is € 17.51

Geschiedenis Call of Duty

De eerste release van Call of Duty vond plaats in 2003. Sindsdien is Call of Duty uitgegroeid tot een van de meest populaire first person shooters. De setting van de originele game is de Tweede Wereldoorlog, WWII. Je speelt een geallieerde soldaat die het tegen Nazi Duitsland opneemt. Je moet verschillende campaigns doen om het spel uiteindelijk te kunnen winnen. Na verloop van tijd, veranderde de setting van de game in elke nieuwe release. Zo komen er verschillende futuristische settings voorbij, sommige zelfs in de ruimte. Ook de koude oorlog ontbreekt niet in de reeks. De verkoopcijfers van de game leverden zelfs een vermelding op in het Guinness World Records boek als best verkochte first person shooter game.

Vervolg in Black Ops serie

Zoals de naam al doet vermoeden is Black Ops Cold War het vervolg op de originele versie van Black Ops. De game speelt zich af tijdens de koude oorlog. Een kenmerk van de koude oorlog, is dat eigenlijk niets officieel verliep. In feite vochten Amerika en Rusland indirect met elkaar via andere landen, maar nooit officieel tegen elkaar. Een van de onderdelen om ongezien de strijd met elkaar aan te gaan, waren de zogenaamde black ops. Dit zijn operaties die officieel niet bestonden, maar wel degelijk uitgevoerd werden door de USA en ook door Rusland.

Game story modes

Je kunt dit spel in drie afzonderlijke modes spelen: singleplayer campaign, multiplayer mode en een spannende nieuwe cooperative Zombies mode. Alle modes spelen zich af rond het thema koude oorlog en de geheime operaties die toen uitgevoerd werden.

Wereldwijde campaigns

In de game bevind je je als elite agent in de jaren 80. Deze periode wordt tegenwoordig gezien als het hoogtepunt van de koude oorlog. Je komt op vele plekken in de wereld om ongezien en in het diepste geheim de strijd met het communisme aan te gaan. Er lopen campaigns in onder andere Vietnam, Berlijn, Turkije en zelfs het KGB hoofdkwartier. De KGB staat bekend als een van de meest meedogenloze geheime diensten die ooit bestaan hebben. Je loopt bekende en minder bekende historische figuren tegen het lijf.

Storyline van de game

Je kruipt in deze game in de huid van een Amerikaanse elite agent. Je moet jacht maken op een Russische geheim agent die zichzelf Perseus noemt. Perseus is bezig aan een missie om ervoor te zorgen dat de machtsverhoudingen tussen de naties in de hele wereld overhoop gegooid worden. Zijn acties kunnen de loop van de geschiedenis op bijzonder negatieve wijze beïnvloeden. Jij moet dat zien te voorkomen. Duik in het onbekende om complotten te ontrafelen en om samenzweringen de kop in te drukken. Bekende figuren zoals Hudson, Woods en Mason ontbreken niet in de strijd, net als een team verse agenten.

Multiplayer mag natuurlijk niet ontbreken

Uiteraard is multiplayer mode ook in deze versie beschikbaar. In multiplayer ervaar je de bekende Black Ops gevechten met de nodige vernieuwingen en aanpassingen. Deze zorgen voor een intense en uitdagende gameplay. Je ziet Gunsmith terug. Je kunt nu op allerlei manieren je wapens aanpassen en optimaliseren voor de strijd. Hoe beter je speelt, des te meer beloningen je kunt krijgen. Bij goede scorestreaks behaal je de nodige krachtvermenigvuldigers die je weer helpen in de rest van het spel. Een andere feature is Create-a-Class. Deze feature geeft je de mogelijkheid om nog meer controle over je loadouts te krijgen. Meerdere veranderingen aan de movement systemen resulteren in realistische en vloeiende gameplay. Je komt weer helemaal in sync met de jaren 80, maar dan in Black Ops style.

Wapens en zombies

Aan wapens natuurlijk geen gebrek in deze game. Je hebt de beschikking over de typische jaren 80 wapens zoals volautomatische geweren, sniper rifles, granaten en rocket launchers, maar ook futuristische plasma blasters passeren de revue. In de cooperative Zombies mode bind je met je team de strijd aan met hordes zombies. Deze zombies zijn ooit keiharde soldaten geweest en dat merk je in de gevechten. Als je verder komt in deze mode, ontdek je de waarheid achter deze zombies. Waar komen ze vandaan? Worden ze aangestuurd of hebben ze een eigen wil?