Zombie Army 4 Dead War PS4 Kopen. Zombie Army 4 Dead War PS4 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Zombie Army 4 Dead War PS4 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS4 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS4-client.

De momenteel laagste prijs op 05-02-2023 voor een Zombie Army 4 Dead War PS4 sleutel in Nederland is € 12.06

Eindelijk is het dan zover…

Veel fans hebben lang met smacht gewacht op de release van dit te gekke spel! Zombie Army 4: Dead War is een game dat uitgebracht is in februari 2020 en zeer goed ontvangen is bij de meeste gamers. Dit spel kan zowel worden gespeeld op de ouderwetse PC, PlayStation 4 of Xbox One. Dit spel is er eentje van de nieuwste generatie Sniper Elite. De ontwikkelaar van dit spel is Rebellion Developments. Net zoals bij de voorgaande versies van dit spel is spanning en sensatie verzekerd. Vechten tegen zombies lijkt misschien saai, maar is het zeker niet in dit spel. Deze zombies zijn totaal niet in te schatten en zijn leuk om tegen te vechten. Doordat Rebellion Developments het spel tot in de puntjes heeft afgewerkt, perfecte gameplay gegarandeerd!

Echt een te gek spel!

De oorlog is pas net begonnen als het aan dit spel ligt. De Tweede Wereldoorlog kan opnieuw worden nagespeeld. Alleen de echt grote vijand is in dit spel zijn de moordlustige zombies! Zombie Army 4 bestaat uit negen hoofdstukken en is zeker niet zo 1,2,3 uitgespeeld. In dit spel moet je het echt opnemen tegen de zombie hotspots. Op deze plekken hebben de zombies de macht in handen. Door bloedvergieten kunnen deze zombies worden uitgeschakeld, maar deze geven zich echt niet zomaar gewonnen!

Strijd tegen bloeddorstige zombies

Het avontuur speelt zich af over heel de wereld in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Dus niet ieder spel vindt plaats in Duitsland, maar dit bevat wel de meest grote lijnen. Reis in dit spel ook af naar andere steden in nazitijd zoals Genua of Venetië. Het vermoorden van de zombies komt pas echt lekker in beeld bij de killcam. Door het volgen van de eigen moorden met deze cam, gaat het er pas echt bloederig aan toe. Het afknallen van zombies is echt een sensatie in dit spel, ze spatten als vuurwerk uit elkaar. Het is echt een genot om de zombies in dit spel af te maken. Dit brengt een hoop spanning en sensatie met zich mee. Haal de beste wapens en handgranaten uit de kast en ga de strijd aan.

Géén gemakkelijke strijd

De Duitse zombies laten zich echt niet zo makkelijk afschudden! Zombies zijn razendsnel in dit spel en vermenigvuldigen zich razendsnel. Het is daarom echt een uitdaging om de strijd met de zombies aan te gaan. Zombies klinken misschien een beetje afgezaagd, maar zijn het zeker niet in dit spel. Zombies afschieten was werkelijk nog nooit zo leuk… Dit spel zal absoluut niet gauw vervelen en blijft leuk om te spelen. Dit komt natuurlijk ook omdat het leuk is om samen met vrienden de competitie aan te gaan.

Win jij de strijd?

Zombies afslachten is het leukste samen met vrienden! Dit spel kan dan ook prima met meerdere spelers tegelijk worden gespeeld. Zombie Army 4 is het leukste om te spelen met het maximale aantal spelers, dit is bij dit spel ook vier. Het spel alleen spelen is eigenlijk een beetje saai, maar kan wel, bijvoorbeeld om het goed te leren spelen. Gekozen kan er worden uit verschillende wapens om mee te spelen zoals automatische wapens. Dit heftig wapentuig is nodig want de zombies komen zelfs uit het moeras. Kun je de strijd aan en winnen?

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Zombie Army 4 Dead War PS4 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Zombie Army 4 Dead War PS4 op Keysforgames.nl