Ziggurat 2 PS4 Kopen. Ziggurat 2 PS4 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Ziggurat 2 PS4 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS4 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS4-client.

De momenteel laagste prijs op 22-02-2024 voor een Ziggurat 2 PS4 sleutel in Nederland is € 12.79

Ziggurat 2 van Milkstone Studios is een vervolg op het goed ontvangen origineel uit 2014, een kerker-kruipende roguelike met hectische first-person-gevechten die doen denken aan de oude Heretic- en Hexen-games.

De eerste verrassing van Ziggurat 2 is dat het eigenlijk een beetje een verhaal bevat. De Ziggurat zelf, waar de eerste game plaatsvond, was een gevangenis die was gebouwd om niet-dodelijke monsters te huisvesten. Een groep tovenaars hield het intact en leden die zich bij hun orde wilden aansluiten, moesten zichzelf bewijzen door zich er een weg door te vechten. Maar er ontstonden verdeeldheid onder de tovenaars en er braken gevechten uit, met als resultaat dat de Ziggurat werd vernietigd en zijn inwoners over de aarde zwierven. Of waar het spel zich ook afspeelt.

De eerste game volgde een eenvoudige formule. Je koos een personage en ging door meerdere verdiepingen van een kerker om tegen de laatste baas te vechten. Als je onderweg stierf, moest je opnieuw beginnen vanaf het begin. Ziggurat 2 verlaat echter die gemeenschappelijke rogue-lite-structuur voor een map en missie-gebaseerde, waardoor een duidelijk andere ervaring ontstaat. Het heeft echter nog steeds rogue-lite-elementen. Je krijgt één leven per missie, en een groot deel ervan is willekeurig.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Ziggurat 2 PS4 key tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Ziggurat 2 PS4 op Keysforgames.nl