Goedkoop Zengeon PS4 key kopen

Over dit spel

Zengeon is een actie, rollenspel waarin de strijd wordt aangegaan tegen de betovering van de duisternis. Het spel is ontwikkeld en uitgegeven door Indieleague Studio.

In sensationele anime-stijl moet de hoofdpersoon, die uit verschillende personages kan worden gekozen, zich verplaatsen door verschillende uitdagende velden, om de missie te volbrengen. Het spel is voor zowel de single player als multiplayer bedoeld. Met de unieke karakters worden er met de verschillende wapens en technieken, een pad gebaand door het speelveld. Reuzetrollen en andere bedreigingen kunnen tegelijkertijd overgaan tot de aanval dus concentreren om te overleven is de enige optie.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Zengeon PS4 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Zengeon PS4 op Keysforgames.nl