Goedkoop Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist Link Evolution Nintendo Switch key kopen

Over dit spel

Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution is een kaartspel dat ontwikkelt is door Other Ocean Emeryville en uitgebracht wordt door Konami Digital Entertainment, Inc.

Yu-Gi-Oh! bestaat inmiddels al meer dan twintig jaar en dit spel neemt je op sleeptouw doorheen de ruime geschiedenis van de animatieserie. Je kunt dus alle verhalen herbeleven en alle gekende duelisten zelf uitdagen met je zelfgemaakte deck kaarten. Ook de nieuwe animatiereeks Yu-Gi-Oh! VRAINS! is aanwezig en daardoor is dit spel een totaalpakket. Er zijn nieuwe Linkmonster-kaarten aanwezig, die enkele gekende regels overhoop gooien. Je zult dus erg strategisch uit de hoek moeten komen als je iedereen wil verslaan. Als je een goed deck hebt samengesteld, kun je online de strijd aangaan met andere spelers. Beginners kunnen het spel snel leren met behulp van de uitgebreide handleiding.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist Link Evolution Nintendo Switch tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist Link Evolution Nintendo Switch op Keysforgames.nl