Yokus Island Express PS4 Kopen. Yokus Island Express PS4 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Yokus Island Express PS4 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS4 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS4-client.

De momenteel laagste prijs op 09-02-2023 voor een Yokus Island Express PS4 sleutel in Nederland is € 18

Yoku’s Island Express is een flipperkast avontuur in een open wereld. Je kan spelen met de flipperkast verhaallijn maar je kan evengoed kiezen voor de vrijheid om in het spel jouw eigen pad te kiezen doorheen verschillende missie reeksen.

Je kan meerdere regio’s verkennen in het spel. Denk maar aan tropische stranden, jungles, bergen met sneeuw en mysterieuze grotten met stromende beekjes.

Het spel vertelt het verhaal van Yoku, het hoofdpersonage. Yoku is aangekomen op het tropische eiland waar hij graag zou genieten van de zon en de rust. Maar een oude eilandgod zit gevangen. Yoku moet nu het hele eiland gaan doorkruisen -door verschillende spellen te spelen- om deze God te kunnen bevrijden.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Yokus Island Express PS4 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Yokus Island Express PS4 op Keysforgames.nl