Yakuza Like a Dragon Xbox One Kopen. Yakuza Like a Dragon Xbox One Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Yakuza Like a Dragon Xbox One Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 26-02-2024 voor een Yakuza Like a Dragon Xbox One sleutel in Nederland is € 9.11

De Yakuza franchise is al sinds 2005 een gevestigde waarde voor actievolle martial arts, intense dialogen en knotsgekke situaties. Het overkoepelende verhaal van de vorige games is inmiddels afgerond. Yakuza: Like a Dragon is een gloednieuw avontuur dat de bekende formule helemaal op zijn kop zet. Het spel is ontwikkeld door Ryu Ga Gotoku Studio en wordt uitgebracht door SEGA.

Op zoek naar wraak

Je kruipt in de huid van Ichiban Kasuga, die lid is van de lokale yakuza. Alles gaat al snel fout wanneer er een moord wordt gepleegd en Ichiban de schuld op zich neemt. Hierdoor kan de politie niets ondernemen tegen de bazen van de criminele organisatie. Na een celstraf van achttien jaar komt Ichiban weer vrij, om te leren dat hij niet langer welkom is in de yakuza. Ichiban besluit om wraak te nemen en hij heeft heel wat vrienden die hem daarin willen bijstaan.

Unieke vechtstijlen

Yakuza: Like a Dragon is een turn-based rollenspel en breekt daarmee met de vorige games uit de franchise. Eén voor één zullen je teamgenoten en de tegenstanders elkaar mogen aanvallen. Er zijn standaard aanvallen, maar er zijn ook speciale aanvallen die extra veel schade uitoefenen. Denk hierbij aan een danser die tijdens het uitvoeren van danspasjes enkele rake trappen uitdeelt. Er is ook een vechtstijl waarbij je op vijanden mept met een handtas. Aan humor geen gebrek in dit spel. Alle personages kunnen een bepaalde job uitoefenen. Deze job bepaalt de vechtstijl die ze vervolgens zullen hanteren. In totaal zijn er negentien jobs aanwezig, gaande van muzikant tot drugsdealer tot helderziende. Allemaal hebben ze hun specialiteit en een team dat aanval, verdediging en medicatie kan combineren, zal het beste resultaat geven.

Tal van zijmissies

Alles speelt zich af in het Yokohama district, een grote en gevarieerde plek waar vanalles kunt doen. Er is een haven, een rosse buurt en een Chinatown; allemaal met unieke winkels en cafés om te bezoeken. Wie wat geld wil verdienen, kan afval oprapen. Let daarbij wel op dat criminelen je niet van je fiets rammen. Of wat dacht je van een parodie op Mario Kart maar dan met machinegeweren? Overal waar je komt zijn bizarre zijmissies die je extra ervaring en flink wat lachbuien opleveren.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Yakuza Like a Dragon Xbox One tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Yakuza Like a Dragon Xbox One op Keysforgames.nl