Yakuza 3 Remastered Xbox One Kopen. Yakuza 3 Remastered Xbox One Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Yakuza 3 Remastered Xbox One Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 25-09-2023 voor een Yakuza 3 Remastered Xbox One sleutel in Nederland is € 3.74

De beruchte trage start van Yakuza 3 door Sega, Amusement Vision, Sega Sports R&D ziet de protagonist van de serie Kazuma Kiryu genieten van een relatief rustig leven met het leiden van een weeshuis aan de zonnige kustlijn van Okinawa – maar het duurt niet lang voordat onze held in weer een andere dramatische vete tussen yakuza-clans. Yakuza 3 was een ambitieuze sprong voorwaarts voor de franchise in 2009, en tien jaar later blijft de remaster een robuuste ervaring.

Naast een typisch uitstekend verhaal dat barst van de briljante personages, biedt de titel een geweldige balans tussen serieuze verhalende beats en volledig off-the-cuff side-quests en diepgaande afleidingen zoals karaoke, golf en gastvrouwendaten. Yakuza 3 heeft de reputatie van de serie echt verstevigd als een meme-waardige sandbox, en het verkennen van zowel Okinawa als Kamurocho is nog steeds een genot.

Yakuza 3 Remastered draait met een zijdezachte 60 frames per seconde en voelt geweldig om te spelen, zelfs als de animaties en personagemodellen zeker hun leeftijd laten zien. Het kan een beetje stijf lijken in vergelijking met meer recente inzendingen, maar de strijd is grotendeels geweldig, en de game bevat enkele van de meest memorabele baasgevechten in de hele Kazuma Kiryu-saga.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Yakuza 3 Remastered Xbox One tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Yakuza 3 Remastered Xbox One op Keysforgames.nl