XIII Remake Xbox One Kopen. XIII Remake Xbox One Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop XIII Remake Xbox One Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 04-03-2024 voor een XIII Remake Xbox One sleutel in Nederland is € 3.46

City building op grote.

Voor het eerst uitgebracht in november 2003 door Ubisoft en nu terug om het allemaal nog even een keer goed over te doen. XIII is een firstperson shooter gebaseerd op de gelijknamige, Belgische stripboeken reeks. Het spel hanteert een gelijkende visuele stijl als de stripboeken wat het tot een interessante spelwereld maakt om in rond te lopen en jouw vijanden uit de weg te ruimen. Nu terug in de vorm van een remake mag de speler zich weer verheugen op veel grafisch genot en knallende actie in een nieuw jasje. De cell-shading waarvan gebruik wordt gemaakt om de game zijn unieke visuele kant te tonen is voorzien van een nieuwe, moderne look die trouw is aan het origineel.

Complotten en wendingen.

Zwaargewond wordt wakker op Brighton Beach, New York leidend aan geheugenverlies. Vluchtend voor je leven ontsnap je ternauwernood aan een groep huurmoordenaars onder leiding van Mongoose. Het enige dat je van jouw identiteit kunt achterhalen is het cijfer XIII welke op jouw schouder staat getatoeëerd en een sleutel naar een kluis van de National Bank in New York. Na gevangen genomen te zijn door de FBI ontdek je dat je de moord hebt uitgevoerd op president Sheridan. Verstrengeld in een complot met vele wendingen probeer je achter de waarheid te komen en jouw geheugen weer terug te krijgen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download XIII Remake Xbox One tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel XIII Remake Xbox One op Keysforgames.nl