XCOM 2 Xbox One Kopen. XCOM 2 Xbox One Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop XCOM 2 Xbox One Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 26-02-2024 voor een XCOM 2 Xbox One sleutel in Nederland is € 0.86

Net als eerdere games in de serie, wordt je in XCOM 2 de commandant van een krachtige militaire organisatie die zich verzet tegen de voortdurende aanwezigheid van buitenaardse wezens op de planeet. Je neemt de leiding over de Avenger, de nieuwe basis voor XCOM. Je krijgt de opdracht om commando’s te geven aan je teamleden in gevechten tegen buitenaardse wezens tijdens avontuurlijke missies. Terwijl je de missies voltooid wordt er keihard gewerkt in het station om je van betere wapens en gadgets te voorzien die je vele voordelen geven in de strijd tegen aliens.

Je kunt tijdens het spel je leger uitbreiden en soldaten rekruteren. Elke soldatenklasse heeft eigen vaardigheden. De klasse Grenadier kan toegang krijgen tot explosieven en een granaatwerper en de Ranger is uitgerust met zwaarden en dergelijke meer. Wapens kunnen ook worden onderzocht en upgegrade wanneer je in de basis aanwezig bent. De grafische kant van elke missie wordt beïnvloed door de staat van de wereld. Er worden continue nieuwe mappen gegenereerd om een ​​groot verschil aan locaties en niveaus te creëren. Elke kaart heeft verschillende terreinen en gebouwen. Allerhande klassen en vijandtypen kunnen door de speler worden gemaakt en kunnen worden gedeeld via de Steam Workshop. De game beschikt ook over een één tegen één multiplayer modus. Tenslotte zijn er ook nieuwe vijanden aanwezig in XCOM 2 zoals eenheden van ADVENT en de Viper.

XCOM op de vrije loop

Neem de Avenger over, een buitenaards vliegtuig dat is overgeplaatst naar de mobiele basis van XCOM. De nieuwe speelwijze heeft een open einde zodat je kan beslissen waar je je team heen leidt en wanneer je vijandelijke acties moet aanpakken.

Beheer je troepen

Er zijn vijf soldatenklassen met aparte vaardigheden waardoor je specifieke troepen voor je tactische plannen kunt creëren.

De ultieme vechtstijl

Nieuwe systemen bieden meer flexibiliteit tijdens gevechten. Verdwijn om vijandige patrouilles in de val te lokken. Vang vijanden op voor uitrusting en meer. Red Vips en kameraden door ze naar een veilig punt te brengen.

Een nieuwe vijand

Diverse vijanden, van krachtig tot de ADVENT en buitenaarde wezens. Deze nieuwe vijanden bieden een verfrissende tactische uitdaging.

Onderzoek, ontwikkel & upgrade

Configureer en bouw kamers op de Avenger om je troepen nieuwe mogelijkheden op het slagveld te geven. Gebruik wetenschappers en ingenieurs om wapens en bescherming te onderzoeken, produceren en upgraden. Zo heb je de gepaste uitrusting voor elke klus.

Elke opdracht is een unieke ervaring

Ga op missies over de hele wereld, van wildernis tot het hart van buitenaardse megasteden. Verken verschillende buitenaardse installaties. Er zijn zoveel verschillende combinaties van opdrachten, kaarten en einddoelen in deze prachtige game.