WW2 Bunker Simulator PS4 Kopen. WW2 Bunker Simulator PS4 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop WW2 Bunker Simulator PS4 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS4 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS4-client.

De momenteel laagste prijs op 28-01-2023 voor een WW2 Bunker Simulator PS4 sleutel in Nederland is € 17.09

WW2 Bunker Simulator is een Early Access Action Simulation Game, ontwikkeld door BEPLAYER, Art Games Studio en uitgegeven door Art Games Studio en Gaming Factory.

Je bent een Amerikaanse soldaat. Lid van de prestigieuze 101st Airborne Division. De soldaten van de 101st vochten fel en stierven, maar ze volgden de bevelen op. Ze deden wat anderen niet konden. Dus je metgezellen hebben de Duitse bunker ingenomen tijdens de Slag om Normandië en het is jouw taak om deze koste wat kost te verdedigen. Verdedig je bunker! De lucht krioelt van vijandelijke vliegtuigen. Het is moeilijk voor je bondgenoten om genoeg voorraden bij je te krijgen. Je moet alles verzamelen wat je kunt om te overleven. Doorzoek de lichamen van de gesneuvelden – soms vind je zelfs chocolade! Vergeet niet om regelmatig de voorraden te controleren, want u moet ook voor uw metgezellen zorgen.

Speel WW2 Bunker Simulator en verken de vele missies om uit te voeren!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download WW2 Bunker Simulator PS4 key tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel WW2 Bunker Simulator PS4 op Keysforgames.nl