WRC Generations Xbox Series X Kopen. WRC Generations Xbox Series X Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop WRC Generations Xbox Series X Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox Series X Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox Series X-client.

De momenteel laagste prijs op 26-02-2024 voor een WRC Generations Xbox Series X sleutel in Nederland is € 27.99

WRC Generations is een realistische rallysimulatie. Het spel is ontwikkeld door KT racing en uitgegeven door Nacon.

In de game neem je deel aan het 2022 WRC-wereldkampioenschap. Dit is het eerste jaar waarin je deelneemt met hybride rallyauto’s, waardoor je jouw engine-mapping nauwkeurig tijdens de verschillende onderdelen van een race moet beheren om snel voor de dag te komen. In totaal rij je 750 kilometer in 165 klassementsproeven in 22 verschillende landen. Kies uit een van de 49 teams en 37 legendarische auto’s in de klasse Rally 1, Rally 2 en Junior WRC. Speel online met gelijkwaardige tegenstanders in de Leagus-modus en promoveer door races te winnen naar de categorie Legends. Ontwerp zelf de kleuren en stickers van de auto’s, waarbij de mooiste creaties worden uitgelicht.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download WRC Generations Xbox Series X key tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel WRC Generations Xbox Series X op Keysforgames.nl