World War Z Xbox One Kopen. World War Z Xbox One Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop World War Z Xbox One Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 26-02-2024 voor een World War Z Xbox One sleutel in Nederland is € 3.99

Na de populaire film World War Z, is er nu ook een videogame! World War z is een 4-speler schiet spel die zich focust op het doden van zombies.

In deze bloedstollende game neem je het op tegen een zwerm zombies die geen genade tonen. Het enige wat ze willen doen is doden en verspreiden! Je hebt de keuze uit raket bommen, machinegeweren, verschillende granaten en nog veel meer.
Deze game is beschikbaar voor moderne gameconsoles en voor op de PC.

Verhalen uit een wereld in oorlog

WWZ-videogame is als het ware een verlengde van de gelijknamige film. Met nagemaakte scenes uit de film weet je precies waar je in het verhaal staat. Het leuke aan de game is dat er verhaallijnen worden verkend die niet in de film voorkomen.

In de game staat heel de wereld op het punt om de zombie oorlog te verliezen. Je hebt dan ook verschillende verhalen in de game uit verschillende delen in de wereld:

Moscow

Vader Popov overleeft samen met zijn team een zombie aanval en vinden een geheime bunker.

New York

Een groep overlevende zit vast op een door zombies omringt gebouw, midden in de stad. Ze moeten zien te ontsnappen terwijl het leger de stad probeert terug te winnen.

Jerusalem

Een getraind militair team is op een reddingsmissie. Ze moeten een top wetenschapper redden van de gevallen stad. Hij is de enige die hun kan helpen met een wapensysteem opbouwen!

De Zombies

Een cool onderdeel van deze game is de zombies. Het is een stuk makkelijker om een enkele zombie te doden. Echter, net zoals in de film, is het een stuk moeilijker om de grote, agressieve groep nieuwe zombies te doden. Deze zijn een stuk sneller en klimmen in de game echt over elkaar heen om als eerste een nieuwe prooi te vinden. Let hierop!

Ben je klaar voor de uitdaging? Kies jouw zombie verhaal en sla je slag!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download World War Z Xbox One tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel World War Z Xbox One op Keysforgames.nl