World War Z Aftermath Xbox Series X Kopen. World War Z Aftermath Xbox Series X Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop World War Z Aftermath Xbox Series X Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox Series X Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox Series X-client.

De momenteel laagste prijs op 09-02-2023 voor een World War Z Aftermath Xbox Series X sleutel in Nederland is € 7.82

World War Z Aftermath is het ultieme coöperatieve zombieschietspel, ontwikkeld en uitgegeven door Sabre Interactive Inc.

Nieuwe verhalen op een door oorlog verscheurde planeet

In een epische strijd in Rome, herover Vaticaanstad en bundel je krachten met overlevenden op het besneeuwde Russische schiereiland Kamtsjatka. Vecht tegen de levende doden met een brutaal effectief nieuw melee-vechtsysteem en confronteer zwermen vraatzuchtige zombies in een grote campagne die is verdeeld in spannende afleveringen die je overal ter wereld zullen vervoeren. Je vernietigt de zekés met nieuwe technieken, talenten en tweehandige wapens zoals de zeis en de helikopter. Bescherm je tegen angstaanjagende nieuwe gevaren, zoals bendes ratten die smachten naar mensenvlees die je team verwoesten.

Meer vooruitgang en nieuwe inzichten

Een nieuw, meer meeslepend perspectief: de nieuwe first-person-modus van Aftermath dompelt je onder in de actie. Creëer acht nieuwe klassen: Footman, Artificer, Superineur, Medic, Support Officer, Exterminator, Dronemaster en de Vanguard. Elke klasse heeft zijn unieke reeks sterke punten en speelstijl. Pas je wapens aan om elke uitdaging aan te kunnen en voltooi nieuwe dagelijkse doelen met specifieke aanpassingen om extra prijzen te verdienen.

De volgende golf van zombiehordes

In de nieuwe Horde XL-spelmodus in 4K met 60 fps, krijg je te maken met eindeloze golven agressievere zombies, met honderden meer zombies op het scherm dan ooit tevoren. De Horde XL-modus zal beschikbaar zijn als een gratis pc-update na de lancering, en je zult Vaticaanstad kunnen heroveren in een epische strijd in Rome, evenals de krachten bundelen met de overlevenden op het koude schiereiland Kamtsjatka.

Speel World War Z Aftermath en vecht tegen razende zombiehordes terwijl je nieuwe, door zombies geteisterde locaties verkent!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download World War Z Aftermath Xbox Series X key tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel World War Z Aftermath Xbox Series X op Keysforgames.nl