Wolfenstein Alt History Collection Xbox One Kopen. Wolfenstein Alt History Collection Xbox One Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Wolfenstein Alt History Collection Xbox One Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 09-02-2023 voor een Wolfenstein Alt History Collection Xbox One sleutel in Nederland is € 16.3

Wolfenstein Alt History Collection werd uitgebracht op 25 juni 2020. Dit spel uitgegeven door Bethesda Softworks en ontwikkeld door Machinegames en Arkane Studios.

Deze nieuwe Wolfenstein editie neemt je mee naar de grimmige tijd van de nazi’s. Ga terug in de tijd en ervaar hoe de nazi’s de wereld overheersten door bloedvergieten en terreur. Dit spel gaat veel verder dan de periode van de Tweede Wereldoorlog, de revolutie van de communisten is ook inbegrepen. In dit spel beleef je pas echt wat de opkomst van nazi’s teweeg hebben gebracht in Europa en de rest van de wereld.

Speel Wolfenstein op de gewenste manier

De Wolfenstein Alt History Collection werd uitgebracht op 25 juni 2020 en is geschikt om te spelen op PlayStation 4, Xbox One of Microsoft Windows. Speel de gewenste uitgave van dit spel wanneer je er maar zin in hebt. Dit spel bevat uit verschillende edities.

De gaafste Wolfenstein edities in één!

Wolfenstein Alt History Collection bevat verschillende uitgaves van dit spel. Deze Wolfenstein collectie bevat The New Order, The Old Blood, The New Colossus Digital Deluxe en Youngblood Deluxe Edition. De liefhebbers van Wolfenstein raken dus zeker niet gauw uitgespeeld.

Ervaar in dit spel meer dan de tijd van de Tweede Wereldoorlog alleen. Ga terug naar de bezette dagen van de Tweede Wereldoorlog, maar dit spel gaat nog verder. Het door oorlog verscheurde Europa werd fascisten overspoeld. Het had niet veel gescheeld of de wereld was in handen van de nazi’s of fascisten beland. In dit spel ga jij de strijd aan!

Ga terug naar de tijd van oorlog en jaren daarna!

Ga terug naar de tijden tussen 1960 en 1980 om de fascistische strijd te lijf te gaan. Dit spel bevat de meest karakteristieke personages in iedere editie.

Bereid je voor op een strijd die verder gaat dan de Tweede Wereldoorlog alleen in deze Wolfenstein gamers editie. Deze Wolfenstein editie gaat dus veel verder dan de tijd van de Tweede Wereldoorlog alleen. Dit spel bevat:

The New Order

Deze Wolfenstein editie heeft veel verbeteringen in de game aangebracht. Denk hierbij aan nog scherpere grafische effecten maar ook nog heftigere wapens. In deze editie wordt de strijd om de nieuwe wereldorde gestreden.

The New Colossus

Heerlijk rennen en schieten van de flink verbeterde en uitgebreide variant uit 2017!

Digital Deluxe

Bij deze editie krijg je toegang tot de belangrijkste Wolfenstein edities. Speel online tegen andere spelers en ga de strijd aan!

Youngblood Deluxe Edition

Deze laatste editie werd uitgebracht in 2019 en is compleet vernieuwd. Speel samen tegen vrienden of maak gebruik van optionele pakketten.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Wolfenstein Alt History Collection Xbox One tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Wolfenstein Alt History Collection Xbox One op Keysforgames.nl