Wolfenstein 2 The New Colossus Xbox Series X Kopen. Wolfenstein 2 The New Colossus Xbox Series X Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Wolfenstein 2 The New Colossus Xbox Series X Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox Series X Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox Series X-client.

De momenteel laagste prijs op 26-02-2024 voor een Wolfenstein 2 The New Colossus Xbox Series X sleutel in Nederland is € 7.19

Wacht niet langer, begin met het spelen van Wolfenstein II: The New Colossus, het veelbelovende vervolg van Wolfenstein: The New Order. De game is ontwikkeld door de award-winnende studio MachineGames.

Een overweldigend avontuur tot leven gebracht door Tech 6. Deze Wolfenstein II gooit spelers in een Nazi-geoccupeerd Amerika met als missie het rekruteren van de meest gevaarlijke leiders van de oppositie. Vecht met Nazi’s op iconische Amerikaanse locaties, gewapend met een arsenaal van de meest geavanceerde wapens. Speel nieuwe speciale manieren vrij om je weg door de Nazi legers te banen in deze uitzonderlijke first-person shooter.

Amerika 1961

Toen je Nazi Generaal Deathshead doodde, was dit een overwinning van korte duur, want ondanks de tegenslag, blijven de Nazi’s toch de wereld in hun greep hebben. Jij bent nu BJ Blazkowicz, of te wel ‘Terror-Billy’, een lid van de oppositie, banneling uit het Nazi imperium en de werelds laatste hoop voor vrijheid. Alleen jij hebt de moed, de wapens en het gezond verstand om terug te keren en iedere Nazi die je tegen komt, af te maken.

Tussen deze geavanceerde wapens zit onder anderen een laser, die voor meerdere doeleinden kan dienen. Deze laser met hoger intensiteit kan vijanden snel tot as verwerken. Daarnaast is er ook het Diesel wapen, wat een granaten schiet op gasdruk, uitstekend om groepen vijanden in één shot van de kaart te vegen. Voor kortbij zijn er pistolen, submachine geweren en natuurlijk ook bijlen beschikbaar. Heb je nog meer nodig? Totaal geen probleem. Upgrade je wapens naargelang je eigen keuze voor meer verscheidenheid en nog beter: houdt 2 wapens tegelijk vast!

Ontketen nu de oorlogsheld die binnenin jezelf schuilt!

Zend iedere Nazi die je tegenkomt naar de volgende wereld op super gewelddadige manieren. Laad en gebruik futuristische geweren, bemachtig BJ zijn nieuwe set moves terwijl je vecht voor de vrijheid van Amerika. Wat je manier van spelen ook is, in deze game zal je allerhande nieuwe manieren ontdekken en naar je hand zetten om Nazi’s neer te schieten, op te blazen en nog beter: neer te steken.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Wolfenstein 2 The New Colossus Xbox Series X key tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Wolfenstein 2 The New Colossus Xbox Series X op Keysforgames.nl