WINGSPAN Xbox Series X Kopen. WINGSPAN Xbox Series X Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop WINGSPAN Xbox Series X Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox Series X Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox Series X-client.

De momenteel laagste prijs op 05-12-2023 voor een WINGSPAN Xbox Series X sleutel in Nederland is € 7.19

Wingspan is een competitief, middelzwaar, kaartgestuurd, motorbouwend bordspel van Stonemaier Games. Elke speler is gewapend met zijn eigen spelersbord, dat ze vervolgens moeten uitzoeken hoe ze hun machine het beste kunnen laten werken met hun openingshand met vogelkaarten. Spelers, die in de loop van vier rondes worden gespeeld, beginnen relatief zwak en krijgen langzaam de mogelijkheid om combo’s aan elkaar te koppelen zodra ze midden tot laat in het spel komen.

Spelers zouden moeten kiezen tussen vier acties per ronde. In het algemeen hebben spelers de mogelijkheid om meer voedsel te krijgen om meer vogelkaarten te spelen, eieren te krijgen om het aantal vogels dat ze mogen spelen uit te breiden, en meer vogelkaarten te trekken, en tot slot vogelkaarten op het bord te spelen. Omdat ze maar één actie kunnen ondernemen voordat ze naar de volgende speler gaan, vraagt de tafel zich af hoeveel tijd ze zouden hebben om hun masterplan tot leven te zien komen, of indirect gedwarsboomd worden door de acties van anderen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download WINGSPAN Xbox Series X key tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel WINGSPAN Xbox Series X op Keysforgames.nl