Wild Hearts PS5 Kopen. Wild Hearts PS5 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Wild Hearts PS5 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS5 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS5-client.

De momenteel laagste prijs op 26-02-2024 voor een Wild Hearts PS5 sleutel in Nederland is € 16.99

Wild Hearts is een avontuurlijk jachtspel boordevol actie, ontwikkeld door KOEI TECMO GAMES CO., LTD. met Electronic Arts als uitgever. Om nog wat specifieker te zijn: Wild Hearts komt van Omega Force – de studio achter de iconische jachtgameserie Toukiden. Met zijn verbluffende wereldontwerp, gruwelijk uitziende beesten en interessante mix van gevechten en knutselen, is Wild Hearts een zeer interessant spel geworden.

Gameplay

De gameplay-ervaring van Wild Hearts zal bekend zijn bij iedereen die in het verleden Capcom’s Monster Hunter- of Omega Force’s Toukiden-games heeft gespeeld. Het is een jachtspel waarbij je zorgvuldig locaties moet verkennen, jezelf moet voorbereiden op gevechten, nauwkeurig vallen moet zetten en hopen dat je het uithoudingsvermogen hebt om te overleven tegen enkele uitdagende ontmoetingen met fantastische beesten. Koei Tecmo zegt dat deze nieuwe Monster Hunter-game anders is dan andere games op de markt vanwege de focus op knutselen en bouwen.

Het verhaal

Het verhaal van Wild Hearts laat je Azuma verkennen als een eenling of met z’n drieën, terwijl je werkt om het land te zuiveren van door de natuur doordrenkte beesten die de omgevingen onherkenbaar veranderen. Of je het nu opneemt tegen gevaarlijke, met planten doordrenkte eekhoorns, of het enorme Kingtusk-zwijn, Wild Hearts maakt het je niet makkelijk. Natuurlijk speel je niet als een doodgewone burger. Je wordt drager van een levensondersteunende technologie en bent gedwongen om het evenwicht in de regio te herstellen nadat de regio werd vernietigd door een winterwolf genaamd Deathstalker.

De kern van Wild Hearts ervaring

In Wild Hearts kun je Karakuri maken, wat geavanceerde mechanismen zijn die zijn gemaakt van een verloren, oude technologie. Wild Hearts is een spel waarin knutselen de kern van de ervaring is, en herdefinieert wat mogelijk is in een jachtspel op beesten. Dit komt tot uiting in de soorten vallen die je kunt maken en instellen, van platforms die verticale bewegingen ondersteunen tot harpoengeweren die beesten op hun plaats kunnen houden, getimede explosieven en meer.

Co-op

Een jachtspel waarbij je op bizarre monsters jaagt is natuurlijk heel cool, maar met een coöpmodus is het nog cooler! Hoewel je ervoor kunt kiezen om Wild Hearts alleen te spelen, is de game ook gebouwd zodat je met z’n drieën kunt spelen waarbij jij en twee vrienden je voorbereiden om op avontuur te gaan, locaties te verkennen en uitdagende gevechten aan te gaan met werkelijk ontzagwekkende wezens.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Wild Hearts PS5 key tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Wild Hearts PS5 op Keysforgames.nl