What Remains of Edith Finch PS4 Kopen. What Remains of Edith Finch PS4 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop What Remains of Edith Finch PS4 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS4 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS4-client.

De momenteel laagste prijs op 28-11-2022 voor een What Remains of Edith Finch PS4 sleutel in Nederland is € 147

Mijn naam is Edith Finch en ik ben een 17-jarig meisje met een probleem: mijn familie, die minstens drie generaties teruggaat, heeft de gewoonte om jong te sterven. Echt jong. De meeste halen het niet uit de kindertijd; mijn moeder Dawn, die 48 jaar was, was een uitbijter. Alleen Edie, mijn overgrootmoeder, sloeg tegen de trend in. Toevallig of niet, ze was ook de kroniekschrijver van de Finch-familiegeschiedenis, wiens vreemde verhalen onherroepelijk verweven zijn met het uitgestrekte, bizarre landgoed dat de clan tientallen jaren huisvestte. En nu, aan het begin van What Remains of Edith Finch, ben ik de laatste die nog over is – en ik ben thuisgekomen om hun geheimen op te sommen en de waarheid te leren over de Finch-familievloek.

Niets is wat het lijkt

Het spel begint als een Gone Home-achtige verkenning naar een leeg Pacific Northwestern-huis. Het meest opvallende aan het Finch landhuis is hoe normaal het allemaal lijkt. Het ziet eruit als een huis waarin mensen daadwerkelijk hebben gewoond, in de juiste proporties zijn gebouwd en op een geheel mondaine manier zijn ingericht, zij het met meer boeken dan je zou verwachten. De verzegelde kamers, met dank aan Ediths moeder, zijn weliswaar vreemd, maar op een manier die spreekt van excentriciteit in plaats van iets sinisters. Terwijl ik ronddoolde, dacht Edith terug aan de bergen vis in blik in de keuken, of aan de oorsprong van de stenen in de open haard die de woonkamer domineerde. Het leek allemaal veilig en onopvallend, zoals de eerste stappen in een coming-of-age verhaal over een jonge vrouw die haar familie voor het eerst zag als een volwassene.

Unieke eigenschappen

  • Wat Remains van Edith Finch is een verhalende avonturengame voor genre tegenstanders. Dankzij de fantasierijke en gevarieerde gameplay doen spelers veel meer dan alleen rondlopen en objecten observeren. Gamep>lay presenteert altijd een nieuwe draai. Soms wordt zelfs de behendigheid uitgedaagd, wat zelden voorkomt in deze manier van spelen. De wonderbaarlijk verteld Finch-verhalen versterken de intrigerende premisse en sommige verhalen zullen bij vele spelers blijven hangen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download What Remains of Edith Finch PS4 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel What Remains of Edith Finch PS4 op Keysforgames.nl