Watch Dogs Legion Xbox Series X Kopen. Watch Dogs Legion Xbox Series X Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Watch Dogs Legion Xbox Series X Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox Series X Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox Series X-client.

De momenteel laagste prijs op 17-01-2022 voor een Watch Dogs Legion Xbox Series X sleutel in Nederland is € 9.83

Watch Dogs Legion is een derde persoons actie-adventure game dat is ontwikkeld door Ubisoft Toronto, Parijs, Boekarest, Kiev en Ubisoft Reflections en gepubliceerd door Ubisoft. Deze game is het derde deel van de Watch Dogs serie en is een vervolg op Watch dogs 2. Het spel is alleen te spelen of in een team van maximaal 4 spelers. De vooruitgang van de singleplayer zal in het team worden gedeeld met de andere spelers. Het spel is beschikbaar voor de Playstation 4, Xbox One, Winodows computers en Google Stadia.

Een avontuur in een open wereld

Het spel speelt zich af in het Londen van de toekomst, waarbij de speler rondloopt in een open wereld. De speler heeft hierbij de mogelijkheid om meerdere personages te rekruteren en te besturen. De personages worden onderdeel van de hackersgroep DedSec en strijden tegen het totalitaire regime dat het bestuur in het Verenigd Koninkrijk heeft overgenomen. Iedere personage beschikt over specifieke kwaliteiten en eigenschappen, waardoor ze gericht moeten worden gebruikt. Tijdens het spel kunnen deze personages verloren gaan en kunnen dan niet meer in het spel terugkeren. Kritisch gewonde personages kunnen zich overgeven en door andere spelers worden gered, of weerstand bieden waardoor andere spelers kunnen ontsnappen.

Kies de juiste personages

De personages zijn bekwaam in drie aparte klassen: hacken, stealth of vechten. Iedere klasse heeft specifieke gereedschappen, wapens en vaardigheden tot zijn beschikking. Door de missies te voltooien zal de personage zijn vaardigheden verhogen. De personages bewegen zich in het spel met voertuigen of lopend door de stad. De metro is geschikt om snel grote afstanden te overbruggen. Kleed de personages met verschillende soorten kleding en personaliseer je eigen hackersgroep.