Watch Dogs Legion Bloodline Xbox One Kopen. Watch Dogs Legion Bloodline Xbox One Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Watch Dogs Legion Bloodline Xbox One Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 21-01-2022 voor een Watch Dogs Legion Bloodline Xbox One sleutel in Nederland is € 13.4

Watch Dogs Legion van Ubisoft Toronto neemt het hackergenre op een geheel onverwachte manier over, waarbij een typische protagonist ten gunste van duizend speelbare gezichten wordt voorgestemd. Hoewel de game uniek en leuk was, wilde ik een sterkere band met de speelbare personages die ik in het verhaal heb ontwikkeld. De Bloodline DLC doet dit door de oorspronkelijke hacker, Aiden Pearce, opnieuw te introduceren. En hij brengt bijna alles wat ik van de basis Legion ervaring met hem verlangde.

Wat is er nieuw in het spel

De oorspronkelijke Watch Dogs-hoofdrolspeler keert terug in Bloodline, hoewel hij ouder, wijzer en uit de handel is. Totdat hij weer wordt verleid door het vooruitzicht om zijn neef te helpen, Jackson, de zoon van Aiden, die we in de eerste game hebben ontmoet. Met de sleutel van Watch Dogs 2 brengt Bloodline een ander vertrouwd gezicht terug – of, nauwkeuriger gezegd, een vertrouwd masker.

Het verhaal van het spel

Aiden aanvaardt onwillig een riskante baan in Londen aan het begin van het verhaal. Hij ziet een kans om zich te herenigen met zijn neef en keert terug naar het leven dat hij heeft achtergelaten. Tijdens een missie ontdekt Aiden echter bewijs dat een andere hacker hem tot de punch heeft geslagen, een hacker die we later leren is Wrench.

De twee beginnen niet goed, maar het verhaal verweven hun ervaringen zodanig dat ze allebei speelbaar zijn, waardoor hun voortdurende ontwikkeling plausibel en onderhoudend wordt. De bloedlijn bood een volledige plot aan op een manier die Legion niet deed, van Aiden die Wrench volgden door een binnengevallen gebouw tot Wrench die de veiligheid van Aiden in de gaten hield als de dreiging iets te dicht bij huis komt.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Watch Dogs Legion Bloodline Xbox One key tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Watch Dogs Legion Bloodline Xbox One op Keysforgames.nl