Wasteland 3 Xbox One Kopen. Wasteland 3 Xbox One Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Wasteland 3 Xbox One Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 18-01-2022 voor een Wasteland 3 Xbox One sleutel in Nederland is € 12.67

Wasteland 3 komt uit op 19 mei 2020. Dit spel is een role-playing video game, waarin je vele tactische gevechten voert. Dit spel is een direct vervolg op Wasteland 2, dat in 2014 op de markt kwam. Spelers hebben dus lang moeten wachten op een vervolg, maar zeker niet zo’n tijd als de keer daarvoor. Het allereerste Wasteland-spel werd namelijk al in 1988 uitgebracht.

Het verhaal gaat verder

Aan het einde van Wasteland 2 bleven de Desert Rangers achter zonder fatsoenlijke basis. In Wasteland 3 krijgen ze een telefoontje van de patriarch van Colorado Springs. Als ze helpen voorkomen dat de natie uit elkaar valt, krijgen ze alle middelen die nodig zijn om opnieuw een basis te kunnen bouwen.

De Rangers stuurden Team November om in contact te komen met de patriarch, maar dat loopt niet helemaal volgens plan. Het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd, maar je begint het spel als de enige overlevende van Team November. Je wordt daarbij wakker in een bevroren Colorade, vol moorddadige culten, bloeddorstige bendes en verloren technologie.

Terwijl het verhaal zich ontvouwt, bouw je je reputatie op en verken je het land. Het is aan jou of je de plaatsen die op je pad komen red of de afgrond in helpt.

Nieuw: Multiplayer modus en voertuigen

Voor het eerst in de Wasteland-serie kun je samen met een vriend spelen. Het spel gaat daarbij zelfs door als er maar één speler online is. Elke speler bestuurt zijn eigen team van Rangers, maar je kunt je teamleden met elkaar uitwisselen. Beide spelers kunnen samen op ontdekking gaan en in coöp missies uitvoeren. Als je uit elkaar besluit te gaan, kunnen je acties en gevolgen de andere speler beïnvloeden, zelfs als deze niet online is.

In Wasteland 3 is het voor het eerst mogelijk om gebruik te maken van voertuigen. Met deze voertuigen kun je over de hele wereld rijden. De wapens op de voertuigen kunnen goed van pas komen als je een gevecht voert. Ook kun je nieuwe onderdelen vinden terwijl je speelt.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Wasteland 3 Xbox One tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Wasteland 3 Xbox One op Keysforgames.nl