Warriors Orochi 4 Ultimate Nintendo Switch Kopen. Warriors Orochi 4 Ultimate Nintendo Switch Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Warriors Orochi 4 Ultimate Nintendo Switch Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Nintendo Switch Code direct downloaden, installeren en spelen op de Nintendo Switch-client.

De momenteel laagste prijs op 18-01-2022 voor een Warriors Orochi 4 Ultimate Nintendo Switch sleutel in Nederland is € 18.44

Warriors Orochi 4, ook wel bekend als Musou Orochi 3 in Japan, is een hack and slash video spel die ontwikkeld is door de bekende Koei Tecmo en Omega Force. Deze game is beschikbaar voor Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Het spel werd voor het eerst aangekondigd in maart 2018, het is namelijk de vijfde installatie van de “crossover” (betekent dat meerdere videospellen door elkaar heen gaan lopen, of er komen personages van het ene videospel voor in het andere videospel) tussen Dynasty Warriors en Sumarai Warriors. Het spel was gelanceerd in Japan op 27 september 2018, in Noord-Amerika op 16 oktober 2018 en in Europa op 19 oktober 2018. Inmiddels is er een update versie van dit spel beschikbaar, dit is Warriors Orochi 4 Ultimate. Het spel is uitgekomen op 19 december in 2019.

Het verhaal van het spel
Warriors Orochi 4 speelt zich af in een wereld van chaos. Helden van over de hele Warring States komen bij elkaar om af te kunnen rekenen met de kwaadaardige Orochi. Nadat ze dachten dat ze hadden afgerekend met het monster worden de twee werelden weer bij elkaar gebracht. Opnieuw wordt het rijk bedreigd door een onbekend kwaadaardig wezen. De helden moeten alles uit de kast trekken om het monster te kunnen verslaan maar in hun zoektocht iemand tegen wat ze nooit hadden verwacht: Zeus, de God van de Goden.

De speelbaarheid
De speler van het spel heeft de controle over een team bestaande uit drie karakters uit de crossover. Elk karakter heeft een type klasse die zijn vaardigheden bepaald, dit kan de sterkte, snelheid maar ook techniek bepalen. Het is nieuw in het spel dat de speler een bepaalde magie techniek kan inschakelen om zo zijn tegenstander uit te kunnen schakelen. Door de rechterschouder knop en de spring knop tegelijkertijd ingedrukt te houden kan je de tegenstander nog gemakkelijker uitschakelen. Het spel beschikt over een multiplayer optie, zo kan je drie tegen drie spelen maar je hebt nog veel meer opties. De opties voor het spelen van het spel zelf blijven relatief hetzelfde.

Warriors Orochi 4 Ultimate: wat is er precies veranderd?
Hades en Achilles voegen zich bij een cast van meer dan 170 andere personages in Warriors Orochi 4 Ultimate. De missie blijft hetzelfde als in het originele spel maar hierbij worden veel uitbreidingen uitgevoerd. Zo kunnen alle personages vanaf nu zichzelf verbeteren tot ze op level 999 komen, dit is een groot pluspunt. Daarnaast kun je de vaardigheden van je personages ook verbeteren en daarbij ook de attributen die ze gebruiken. Alle personages en de kampen hebben nieuwe vaardigheden verkregen waardoor het spel naar een hoger niveau gebracht wordt.

Naast het normale verhaal van het spel is er in Warriors Orchi 4 Ultimate ook een nieuwe toren, de infinity tower. Hierin zijn twaalf torens met daarin de sterrenbeelden. De twaalf torens hebben elk ook nog vijf verdiepingen. Op elke verdieping heb je personages die je moet verslaan maar je kan ze ook verkrijgen doordat ze zich bij je zullen aansluiten wanneer je ze verslaat. De tijd is het lastigste onderdeel in de infinity tower, je moet de vijanden zo snel mogelijk verslaan wat soms wel lastig kan zijn. Doordat de moeilijkheidsgraad dus omhoog gaat wordt het automatisch een grotere uitdaging om te winnen.

Wat ook fijn is aan de verbeterde versie is de verbeterde speelbaarheid. Een deel van de gebruikersinterface is samen met de besturingsinstellingen verbeterd. Daardoor het het spelen van de game ook gemakkelijker gemaakt.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Warriors Orochi 4 Ultimate Nintendo Switch tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Warriors Orochi 4 Ultimate Nintendo Switch op Keysforgames.nl