Warhammer 40K Mechanicus Kopen. Warhammer 40K Mechanicus Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Warhammer 40K Mechanicus Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 18-01-2022 voor een Warhammer 40K Mechanicus sleutel in Nederland is € 17.99

Warhammer 40k: Mechanicus is het nieuwe turn-based strategy spel van Bulwark Studios en Kasedo Games. Het speelt zich af in hetzelfde universum als hun eerdere titels.

Neem de controle over het meest technologisch geavanceerde ras in de Imperium en vecht je weg naar de top. Maar kijk uit, want al je keuzes op het slagveld zullen hun gevolgen kennen.

Wat heeft dit spel te bieden?

Je speelt als de Adeptus Mechanicus. Als hun leider verken jij de pas ontdekte planeet Silva Tenebris. Pas je team aan, beheer je resources, vind lang vergeten technologie en controleer je leger’s elke beweging. Jouw keuzes bepalen het verloop van de missie en zullen het lot van je troepen bepalen in meer dan 50 levels.

Upgrade je karakter met nieuwe wapens, schilden en armor. Stel je eigen team samen met de keuze uit verschillende klasse en specificatie, zodat je helemaal je eigen speelstijl kan ontwikkelen. Verdiep je in moeilijke strategische gevechten die je moed op te proef stellen onder de extreme druk van de Xeno hinderlaag. Gebruikt je verkregen punten om steeds betere wapens of technieken vrij te spelen. Verzamel verschillende achievements die het spel nog leuker maken.

Maar het belangrijkste van al, ontdek dit meeslepend verhaal, geschreven door auteur Ben Counter, met verschillende eindes om te ontdekken.

Warhammer 40k: Mechanicus is revolutionair op het gebied van turn based strategy, met nog meer opties en nog meer keuzes dan ooit te voren mag je dit spel niet missen. Het komt uit op Steam op 15 Novemeber 2018.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Warhammer 40K Mechanicus tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Warhammer 40K Mechanicus op Keysforgames.nl