Vampire The Masquerade Shadows of New York Xbox One Kopen. Vampire The Masquerade Shadows of New York Xbox One Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Vampire The Masquerade Shadows of New York Xbox One Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 27-01-2022 voor een Vampire The Masquerade Shadows of New York Xbox One sleutel in Nederland is € 11.5

Vampire: The Masquerade – Shadows of New York is een verhaalgedreven indiegame in de groezelige onderwereld van de vampieren. Het spel is ontwikkeld en uitgebracht door Draw Distance.

In de onderwereld van New York vechten vampieren om heerschappij over de stad. Jij speelt als Lasombra, een vampier die verstoten is door haar clan en het kan goedmaken door een moordzaak op te lossen. De burgemeester van New York is aan een bloederig einde gekomen en het wordt meteen duidelijk dat er meer aan de hand is. In deze visuele novelle ondervraag je interessante figuren om de moordzaak op te lossen. En hoe ga je je honger naar vers bloed stillen? De keuzes die je maakt vormen de verhaallijn. Vampire: The Masquerade – Shadows of New York is dan ook een spel dat je keer op keer zult spelen omdat er zoveel te beleven valt.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Vampire The Masquerade Shadows of New York Xbox One tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Vampire The Masquerade Shadows of New York Xbox One op Keysforgames.nl