Vampire The Masquerade Bloodlines 2 Xbox One Kopen. Vampire The Masquerade Bloodlines 2 Xbox One Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Vampire The Masquerade Bloodlines 2 Xbox One Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 09-12-2022 voor een Vampire The Masquerade Bloodlines 2 Xbox One sleutel in Nederland is € 38.57

In het eerste kwartaal van 2020 zal Vampire The Masquerade Bloodlines 2 verschijnen. Het tweede deel in de Vampire The Masquerade bloodlines serie. Naast het Melee vechten moet je ook gebruik maken van speciale krachten om de vijanden te verslaan, maar het is niet puur een vechtspel. Naast vechten moet je ook omgaan met moeilijke relaties en er voor zorgen dat de masquerade niet ontdekt wordt.

Verhaal

Het verhaal van Vampire The Masquerade Bloodlines 2 speelt zich af in Seattle tijdens de 19e eeuw. Je bent een van de agenten die deelnemen aan een event wat “The Mass Embrace” wordt genoemd. Om een mens naar vampier te laten veranderen is toestemming nodig van de leider van de clans. Bij de Mass Embrace worden een hele groep mensen ontvoert en in een keer veranderd naar vampier. Jij als hoofdrolspeler kan zelf kiezen aan welke kant je wil staan. Er zijn rivaliserende facties die het tegen elkaar op willen nemen. Door het verhaal te spelen kom je er achter wie er precies aan de touwtjes van de verschillende clans trekt. Door allianties aan te gaan met de verschillende clans zul jij langzamerhand de perfecte vampier worden.

Gameplay

Door middel van het vechten en het gebruik maken van de superkrachten die je hebt als vampier, baan je je een weg door het verhaal. Als vampier kun je gebruik maken van bijvoorbeeld telekinese en een andere kracht die er voor zorgt dat je verandert in een mist. Op die manier kun je je verplaatsen door pijpen en andere nauwe kieren. Wapens zijn, in tegenstelling tot het vorige deel, minder belangrijk. Je maakt in dit deel meer gebruik van de skilltree die groeit naarmate jouw level groeit in het spel.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Vampire The Masquerade Bloodlines 2 Xbox One tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Vampire The Masquerade Bloodlines 2 Xbox One op Keysforgames.nl