UnMetal Xbox One Kopen. UnMetal Xbox One Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop UnMetal Xbox One Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 07-10-2022 voor een UnMetal Xbox One sleutel in Nederland is € 13.49

UnMetal is een zeer immersive 2D stealth game. Het valt onder de actie avontuur genre. Het is een eerbetoon aan een populaire klassieker, met moderne gameplay mechanica natuurlijk. UnMetal wordt ontwikkeld door @unepic_fran. De publisher is Versus Evil. Het verhaal is spannend en grappig want het bevat satirische film, game en cultuur references.

Jesse Fox

De speler speelt als een intelligente humoristische personage genaamd Jesse Fox. Je zit opgesloten in een geheime militaire basis. Jesse Fox is gearresteerd voor misdaden die hij niet heeft gedaan. Het doel is om levend te ontsnappen. Gebruik alles wat je hebt om te ontsnappen, zoals je kracht en kennis van wapens. In de game is er een groot arsenaal aan explosieven en gadgets. Je kan ook je vuisten gebruiken.

Stealth

Schakel je vijand uit door stealth te gebruiken. Je kunt je ervaring en vaardigheden opbouwen door stealth te gebruiken tijdens het ontsnappen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download UnMetal Xbox One key tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel UnMetal Xbox One op Keysforgames.nl