Twin Mirror PS4 Kopen. Twin Mirror PS4 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Twin Mirror PS4 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS4 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS4-client.

De momenteel laagste prijs op 07-10-2022 voor een Twin Mirror PS4 sleutel in Nederland is € 7.19

Het is een aantal jaren geleden dat Life is Strange-ontwikkelaars Dontnod voor het eerst Twin Mirror plaagden, een detective-drama dat zich afspeelt in een klein stadje in West Virginia. Het is de eerste zelfgepubliceerde game van de studio en past goed bij de vorige games van Dontnod: er is een mysterie dat moet worden opgelost en je moet het uitzoeken, meestal met een bovennatuurlijke twist. Maar Twin Mirror is een beetje anders. Tijdreizen, bloeddorstige vampiers, telepathie en telekinese zijn allemaal aan de kant gezet ten gunste van een gruizige, psychologische thriller die op de realiteit is gegrondvest – althans, dat is waar Dontnod naar streeft.

Twin Mirror volgt Sam Higgs, een voormalige onderzoeksjournalist die terugkeert naar zijn geboorteplaats na de dood van zijn beste vriend en collega-verslaggever, Nick Waldron. Het duurt niet lang voordat Sam verstrikt raakt in een grotere samenzwering waarbij de gemeenschap van de mijnstad betrokken is, en hij besluit de zaak tot het einde te volgen, wat hem dieper in de onderliggende geheimen van zijn ouderlijk huis leidt. Tijdens het onderzoek wordt Sam vergezeld door zijn ‘dubbelganger’, een identieke tweeling die in zijn hoofd woont en af ​​en toe met Sam praat over wat hij nu moet doen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Twin Mirror PS4 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Twin Mirror PS4 op Keysforgames.nl