Twelve Minutes Xbox Series X Kopen. Twelve Minutes Xbox Series X Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Twelve Minutes Xbox Series X Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox Series X Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox Series X-client.

De momenteel laagste prijs op 25-09-2023 voor een Twelve Minutes Xbox Series X sleutel in Nederland is € 8.9

Twelve Minutes is een avontuurlijk indiespel waarin je een romantische avond moet zien te redden. Het spel is ontwikkeld door Luis Antonio en wordt uitgebracht door Annapurna Interactive.

Een koppel beleeft een gezellige avond samen wanneer er plots een detective inbreekt, je vrouw beschuldigt van moord en je vervolgens vermoord. Wanneer je sterft, ontwaak je plots weer op het moment waarbij je de deur gaat openen. Je zit dus vast in een cirkel die telkens twaalf minuten duurt, gedoemd om steeds dezelfde waanzin te herbeleven. Door andere beslissingen te nemen, kun je de tijdlijn wijzigen en de cirkel doorbreken. De stemmen zijn ingesproken door bekende acteurs James McAvoy, Daisy Ridley en Willem Dafoe.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Twelve Minutes Xbox Series X key tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Twelve Minutes Xbox Series X op Keysforgames.nl