Tribes of Midgard PS4 Kopen. Tribes of Midgard PS4 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Tribes of Midgard PS4 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS4 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS4-client.

De momenteel laagste prijs op 07-10-2022 voor een Tribes of Midgard PS4 sleutel in Nederland is € 10.79

Tribes of Midgard is een co-op actierollenspel ontwikkeld door Norsfell Games. Het spel werd uitgegeven door Gearbox en is sinds 27 juni 2021 verkrijgbaar. In Tribes of Midgard kan jij samen met maar liefst tien bondgenoten in de huid kruipen van een dappere Viking en verken je de boeiende Noordse mythologie. Strijd samen met je stamgenoten tegen mythische monsters en verdedig de Seed of Yggdrasil van de reuzen. Overleef jij de strijd of sturen de machtige reuzen jou naar het Walhalla?

Overleef de nacht in Tribes of Midgard

Elke nacht wordt het Vikingdorpje Midgard aangevallen door monsters. Ze hebben het gemunt op de Seed of Yggdrasil, het zaadje van de wereldboom dat jij moet beschermen. Het is aan jou om de aanstaande Ragnarok te voorkomen en de mensheid te redden van de apocalyps. In Tribes of Midgard ontdek je de wereld van de Vikingen en dit is er echt wel één boordevol actie en avontuur. Bereik een hoger niveau door tegenstanders te verslaan en verschillende missies te voltooien. Zo ben je elke nacht opnieuw klaar om de belegering van je dorp af te wenden.

Ontdek de wereld van de Vikingen

Verzamel grondstoffen om betere wapens te craften, nieuwe materialen te ontdekken, helende drankjes te brouwen en je overlevingskansen te verhogen. Door het maken van constructies als een brug kan je nieuwe gebieden ontdekken en deze redden van de ondergang. In elk gebied beleef je spannende avonturen en ontdek je unieke vijanden om te verslaan. Maar let op, de nacht valt en de reuzen komen eraan en zij willen alles en iedereen vernietigen. Je bent maar beter voorbereid want anders maak je geen schijn van kans. Hou jij het uit?

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Tribes of Midgard PS4 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Tribes of Midgard PS4 op Keysforgames.nl