Trials of Mana PS4 Kopen. Trials of Mana PS4 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Trials of Mana PS4 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS4 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS4-client.

De momenteel laagste prijs op 25-09-2022 voor een Trials of Mana PS4 sleutel in Nederland is € 17.09

Trials of Mana is een 3D remake van een oude Japanse klassieker uit de jaren negentig genaamd Seiken Densetsu 3. De avontuurlijke anime game is gemaakt en gepubliceerd door Square Enix.

Over de game

Trials of Mana haalt inspiratie uit een immens populaire klassieker afkomstig uit Japan genaamd Seiken Densetsu. Nu in een nieuw 3D jasje.

Ervaar het veel geloofde avontuur volledig gemoderniseerd met geweldig mooie graphics, een opgewaardeerd vechtsysteem, betere personage-stemmen, een geremasterde soundtrack, extra dialogen en meer!

Afhankelijk van wie je kiest als hoofdpersonage verandert dit boeiende verhaal. Ook de keuze van de door jou gekozen metgezellen hebben invloed op de verhaallijn.

Dit uitdagende verhaal over het overwinnen van een test der lot is een nieuw leven ingeblazen in de vorm van Trials of Mana! Zullen de avontuurlijke jongelingen de wereld kunnen redden van een onvermijdelijk lijkende verwoesting?

Toen de wereld niks meer dan duisternis was, gebruikte de Godin van Mana een krachtig zwaard genaamd het Zwaard van Mana om acht gruwelijk enge monsters met de naam Benevodons, te verslaan. De godin stopte de afschuwelijke monsters in acht verschillende Mana Stones. Na het verslaan van de monsters, veranderde de krachtige godin zichzelf in een geweldig mooie boom. In het lichaam van deze boom viel ze voor vele jaren in slaap. Maar de machten van het kwaard probeerden al snel de Benevodons uit de stenen te bevrijden om vervolgens met hen de wereld over te nemen. Het gevolg was een vreselijke oorlog met het doel om hun macht te vergroten en de wereld hun eigendom te maken. De boom waar de godin zich vele jaren terug in veranderde begon te verdorren…

Belangrijkste eigenschappen

Vernieuwde 3D-graphics
Trials of Mana is een volledige 3D-remake van de derde game in de Mana-serie, oorspronkelijk uitgebracht in Japan met de naam Seiken Densetsu 3. De hele game is volledig opnieuw opgebouwd met moderne 3D-graphics.

Kies je gezelschap
Spelers kunnen hun favoriete hoofdpersoon en twee metgezellen uit zes verschillende personages kiezen. Het verhaal speelt zich op verschillende manieren af, afhankelijk van de combinatie van de hoofdrolspeler en metgezellen in de game.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Trials of Mana PS4 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Trials of Mana PS4 op Keysforgames.nl