The Legend of Bum-bo Xbox One Kopen. The Legend of Bum-bo Xbox One Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop The Legend of Bum-bo Xbox One Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 26-02-2024 voor een The Legend of Bum-bo Xbox One sleutel in Nederland is € 11.19

The Legend of Bum-Bo is een op puzzels gebaseerde video game, gemaakt en gepubliceerd door Edmund Mcmillen en James Interactive.De man achter de games The Binding of Isaac en Super Meat Boy is terug met een nieuwe game.

Het spel
De spelers verzamelen items die kunnen worden aangepast, geüpgraded en gecombineerd op vele verschillende manieren. Je speelt als één van de vele Bum-Bo’s, elk met hun eigen unieke vaardigheden, terwijl ze zich een weg banen door een verscheidenheid aan kartonnen gedrochten, gigantische bazen en duistere persoonlijke driften.

Het verhaal
Wanneer Bum-bo’s enige munt wordt gestolen door een mysterieuze verschijning en naar beneden wordt getrokken in het riool, wordt Bum-bo geconfronteerd met drommen gestoorde vijanden, verloren kinderen, zijn angsten, en uiteindelijk het beest dat zijn geliefde munt heeft gestolen.

Bum-Bo zal te maken krijgen met een heleboel shit. Letterlijk shit die recht op hem af komt. Soms gebruikt hij het als gereedschap of als schild. Het zal zowel zijn vaardigheden als zijn nachtmerries voeden.

Binnen het decor dat eruit ziet alsof het van karton is gemaakt zal Bum-Bo op zoek gaan naar zijn munt. Kan jij Bum-Bo helpen zijn geliefde munt terug te krijgen?

Bijzonderheden

  • Meer dan 100 unieke items die kunnen worden aangepast en geüpgraded
  • Meer dan 80 unieke voorwerpen die netjes passief zijn
  • Meer dan 4 karakters, met elk hun unieke vaardigheiden
  • 10 lelijke, toch schattige bazen
  • 30 vijanden
  • Fantastische muziek van Ridiculon
  • Heel veel nieuwe ontgrendelingen
  • Geanimeerde scènes die je een slecht gevoel zullen geven

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Legend of Bum-bo Xbox One key tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Legend of Bum-bo Xbox One op Keysforgames.nl