Tails of Iron Xbox One Kopen. Tails of Iron Xbox One Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Tails of Iron Xbox One Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 19-01-2022 voor een Tails of Iron Xbox One sleutel in Nederland is € 11.25

Tails of Iron is een innoverend, splinternieuw RPG-spel dat is ontwikkeld door Odd Bug Studio en uitgegeven door United Label, CI Games. In dit spel neem je de rol aan van Redgi, een rat die de eerste in lijn is om de troon van het koninkrijk over te nemen. Dit gaat echter natuurlijk niet zonder slag of stoot: het koninkrijk ligt in diggelen en Greenwart, de leider van een kikkerclan én je grootste vijand, doet er alles aan om jou in de weg te zitten.

Het spel speelt zich af in een Middeleeuwse sfeer en is met de mooiste handgetekende scenario’s tot leven gebracht. Gedurende het spel versla je steeds meer vijanden om je koninkrijk te heroveren.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Tails of Iron Xbox One key tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Tails of Iron Xbox One op Keysforgames.nl