Sword Art Online Alicization Lycoris Xbox One Kopen. Sword Art Online Alicization Lycoris Xbox One Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Sword Art Online Alicization Lycoris Xbox One Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 27-01-2022 voor een Sword Art Online Alicization Lycoris Xbox One sleutel in Nederland is € 17.09

Sword Art Online Alicization Lycoris is een spel dat het avontuur volgt van Eugeo en Kirito die op zoek gaan naar Alice, een jong meisje dat enkele jaren geleden verdween. Het is een serie Japanse romans geschreven door Reki Kawahara. Hoewel het al snel een hit werd in de archipel, duurde het tot de anime-aanpassing in 2012 voordat de serie over de hele wereld populair werd. Het is een nieuwe bewerking, een titel opnieuw ondertekend door Aquria en uitgegeven door Bandai Namco. Dit is het begin van de Alicization-boog, die deze keer beschikbaar is in een videogame.

Kirito:

Sword Art Online Alicization Lycoris vertelt het verhaal van Kirito, een ervaren VRMMORPG player. De verhaallijnen van de roman spelen zich af in verschillende werelden van virtual reality-videogames, net als het scenario van Alicization Lycoris. Het spel begint als Kirito wakker wordt in een virtuele wereld die hij niet kent, en hij lijkt geen toegang te hebben tot een menu of interface om uit te loggen. Hij zal snel Eugeo ontmoeten, een niet-speler-personage met wie hij vriendschap zal sluiten. Ze gaan allebei op zoek naar Alice, een jeugdvriendin van Eugeo die enkele jaren geleden werd ontvoerd en die Kirito zich op mysterieuze wijze lijkt te herinneren.

Het scenario:

Voor een groot deel van het spel volgt de verhaallijn de originele verhaallijn van Alicization, maar voegt een paar nieuwe personages en verhaallijnen toe. Pas in een vergevorderd stadium zal de game volledig loskomen van de verhaallijn van de roman en iets nieuws bieden. Dit eerste deel heeft de verdienste dat het de gebeurtenissen aan het begin van de boog samenvat, ook al wordt het soms een beetje gehaast door veel gebeurtenissen te doorlopen. Zonder briljant te zijn, blijft het scenario leuk om te volgen, zelfs als de game soms te spraakzaam is.

Een reality-spel:

Het is een action reality-speelgame met vrij klassieke mogelijkheden. De gameplay vindt in realtime plaats in open omgevingen. Deze zullen worden gevuld met te verslaan vijanden om ervaring en items op te doen. Om de meest veerkrachtige wezens het hoofd te bieden, is het nodig om de vele vaardigheden en passieve effecten onder de knie te krijgen (te ontgrendelen via vaardigheidsbomen) en om te bewaken en te ontwijken. De game zal je echter vragen om de coördinatie met je teamgenoten te beheren om zo efficiënt mogelijk te zijn. Je kunt maximaal vier personages in de strijd hebben, met de mogelijkheid om degene van je keuze te besturen wanneer je maar wilt.

De gevechten:

Als de gevechten goede tijden bieden om stoom af te blazen, zijn de sensaties met de controller in de hand verre van onberispelijk. De behandeling is stroef en de gevechten zijn over het algemeen vrij traag. Dat is jammer, want sommige combo’s zijn erg prettig om uit te voeren. Gevechten schitteren eerder in duels met andere personages. Een-op-een-gevechten waarbij vijandelijke aanvallen beter leesbaar zijn en de timing van ontwijken en pareren veel belangrijker wordt.

Wat maakt deze game zo leuk?

De game is zeer genereus qua inhoud. Het duurt enkele tientallen uren om het te overwinnen en meer om het 100% af te maken. Het avontuur is erg lang, er zijn ook veel side-quests. Alicization Lycoris biedt een vrij uitgebreide coöperatieve multiplayer-modus, zodat je met je vrienden door het spel kunt zwerven. Veel personages zijn speelbaar, waaronder de meerderheid van de gebruikelijke Sword Art Online-cast. De game is niet gierig met fanservice en dat is misschien wel de belangrijkste trekpleister.

Speel en heb plezier in je tijd!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Sword Art Online Alicization Lycoris Xbox One tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Sword Art Online Alicization Lycoris Xbox One op Keysforgames.nl