Surgeon Simulator 2 Xbox One Kopen. Surgeon Simulator 2 Xbox One Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Surgeon Simulator 2 Xbox One Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 21-01-2022 voor een Surgeon Simulator 2 Xbox One sleutel in Nederland is € 12.59

Surgeon Simulator 2 is een grappige actiegame waarin je allerhande operaties op unieke wijze uitvoert. Het spel is ontwikkeld en uitgebracht door Bossa Studios.

Je bent een stagiair in dit knotsgekke ziekenhuis. Hier gelooft men dat elke operatie tot een goed einde komt als je maar een scherp mes en een positieve ingesteldheid hebt. Je hebt zelfs geen mes nodig want je kunt ook met hamers, zagen, lasers of hakbijlen aan de slag. Met alle gemak geef je iemand nieuwe ledematen of organen. Maar pas op, het kan fout lopen als de patiënt teveel bloed verliest. Deze keer kun je ook met drie andere spelers operaties uitvoeren, wat voor een ongekende hoeveelheid chaos zorgt.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Surgeon Simulator 2 Xbox One key tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Surgeon Simulator 2 Xbox One op Keysforgames.nl