Super Meat Boy Forever Xbox One Kopen. Super Meat Boy Forever Xbox One Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Super Meat Boy Forever Xbox One Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 18-01-2022 voor een Super Meat Boy Forever Xbox One sleutel in Nederland is € 9.81

Super Meat Boy Forever is een auto-runner ontwikkeld en uitgegeven door Team Meat. Helaas heeft de game de handgemaakte levels en strakke besturing van Super Meat Boy ingeruild voor willekeurig gegenereerde levels en besturing met één knop in een pakket dat gewoon niet leuk is om te spelen.

Verhaal

Het verhaal van Super Meat Boy Forever is vergelijkbaar met dat van het origineel, met de boosaardige Dr. Fetus die het kind van Meat Boy en Bandage Girl ontvoert. Het is aan de speler om Dr. Fetus door elke fase te achtervolgen en het kind te redden. Super Meat Boy Forever is licht over het verhaal, maar er zijn enkele grappige tussenfilmpjes verspreid over het spel, met hommages aan klassieke titels. De beelden van Super Meat Boy Forever zijn net zo kleurrijk en visceraal bloederig als het originele spel, en de hele ervaring is een lust voor het oog.

Super Meat Boy Forever wijkt qua gameplay echter af van de vorige titel, en dit is waar de game echt moeite mee heeft om de reputatie van zijn voorganger waar te maken. In plaats van stadia die ingewikkeld en opzettelijk zijn ontworpen, zijn er nu willekeurig gegenereerde niveaus die zijn gemaakt van verschillende puzzelstukjes die aan elkaar zijn geregen. De bedoeling is voor oneindige herspeelbaarheid, wat lijkt te werken, maar het is een oneindige herspeelbaarheid van slecht gemaakte podia. Super Meat Boy Forever is slechts een processie van split-timing death-puzzels, die niet leuk zijn om te voltooien, dankzij de verschuiving van platformgame naar auto-runner.

Proces van eliminatie

In navolging van dezelfde trend van het stroomlijnen van de structuur, zijn de bedieningselementen ook het slachtoffer geworden van het snoeien van functies. Nogmaals, terugkomend naar het tijdperk van de mobiele boom, kan alles in Forever worden bereikt met slechts twee actieknoppen: glijden en springen. Alleen al om deze reden was ik eindelijk in staat om het spel op het toetsenbord te spelen, met respectievelijk de pijl omlaag en de spatiebalk. Aangezien het origineel is ontworpen met een consolecontroller in gedachten, was deze drastisch gekoppelde benadering een enorme afwijking van wat ik had verwacht, en een nogal immense teleurstelling om op te starten.

Als een ander ongewenst neveneffect van het nieuwe herontwerp van de oneindige runner, zal Meat Boy feitelijk blijven bewegen in welke richting het ook beweegt, totdat een muur of obstakel wordt aangetroffen. Dit betekent dat uw dagen van omhoog reizen door een enkele muur te beklimmen officieel ten einde zijn gekomen. Elke opwaartse beweging is alleen mogelijk bij het heen en weer springen tussen parallelle muren.

Blijven leven

Gelukkig was het enige aspect van het ontwerp dat triomfantelijk terugkeerde, het verdomd bijna onmiddellijke respawnen, na je aanstaande ondergang. Dit was in bepaalde opzichten zowel goed als slecht. Ten eerste zou het opnieuw opstarten zo snel gebeuren dat als je niet oplet, de volgende poging zonder jou zou beginnen. Dat gezegd hebbende, zou het snelle respawnen ook enigszins helpen om de angel uit elke dood te halen. Het probleem was dat als je echt probeerde te analyseren wat er mis ging in de vorige run, je maar een paar seconden had voordat je meteen weer in de handschoen voor opnieuw proberen werd gedwongen. Gelukkig waren de checkpoints overal vrij genereus, want als ik elke keer dat ik stierf aan het begin van elke fase moest beginnen, zou ik er helemaal niet uitkomen voordat ik ooit een seconde van het vervolg speelde.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Super Meat Boy Forever Xbox One tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Super Meat Boy Forever Xbox One op Keysforgames.nl