Summer in Mara PS4 Kopen. Summer in Mara PS4 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Summer in Mara PS4 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS4 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS4-client.

De momenteel laagste prijs op 21-01-2022 voor een Summer in Mara PS4 sleutel in Nederland is € 12.59

Summer in Mara is een kleurrijke farming sim. De game is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Chibig. In deze single player game bevind je je in een tropische setting van verschillende eilanden. Jij speelt als Koa, een jong avontuurlijk meisje dat de wereld om haar heen wil ontdekken.

In een kalmerende setting moet je een eigen eiland opbouwen. Dat betekent dat je landbouw moet plegen, zaaien en later oogsten. Je moet ook nieuwe tools ontwikkelen en gebouwen neerzetten. Ook heb je de mogelijkheid om met je bootje andere eilanden en hun geheimen te ontdekken. Je kunt wel 20 eilanden bezoeken en dat maakt de game interessant. Ook ben je niet echt alleen. Je kunt 25 andere karakters tegenkomen en daar vriendschap mee sluiten. Ook kun je dieren toevoegen aan de boerderij op jouw eiland. Wat ook bijdraagt aan een fijne gameplay is dat er een echt dag en nacht ritme in de game zit.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Summer in Mara PS4 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Summer in Mara PS4 op Keysforgames.nl