Subnautica Xbox One Kopen. Subnautica Xbox One Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Subnautica Xbox One Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Xbox One Code direct downloaden, installeren en spelen op de Xbox One-client.

De momenteel laagste prijs op 05-02-2023 voor een Subnautica Xbox One sleutel in Nederland is € 9.89

Subnautica is een Indie, Avontuur spel. Na een crash moet je zien te overleven. Je betreedt de diepe zeeën om je heen waar zich allerlei verschillende zeemonsters bevinden op zoek naar voedsel en water. Het doel is om bepaalde stoffen en materialen te vinden in de zee om je lifepod, de onderzeeër waarmee je door de dieptes reist, te verbeteren en zo geavanceerde systemen te maken. Hiermee kan je beter op onderzoek uit gaan en kom je vreemdere, gevaarlijkere zeewezens tegen. Er is een brede variatie aan gebieden onderwater. Zelfs de meest onverwachte gebieden kom je tegen. Tijdens je zoektocht zal je veel dingen ontdekken, maar wees je bewust van de gevaren en zorg te allen tijde dat je genoeg water, voedsel en zuurstof hebt!

Speciaal

Het heeft een sandbox gevoel van spelen. Ondanks dat je doelen enigzins bekend zijn, bepaaal je zelf hoe je je lifepod wil verbeteren en of je je aan het doel houdt. Je bent heel vrij in het spel. De wezens die onder water leven zijn allemaal onbekend. Het zijn namelijk aliëns. De onderwaterwereld is heel gevarieerd. Zo zijn er ook lava gebieden, grotten en vulkanen onder water bijvoorbeeld en er is dus genoeg onverwachts te ontdekken! Het houdt amper je handje vast zo gezegd. Je moet zelf zorgen dat je water, zuurstof en voedsel level op peil blijven en daarnaast ook nog is overleven in de gevaarlijke onderwaterwereld. Je hebt een inventory in het spel, hiermee kan je tijdens je avonturen deze verschillende levels op peil houden en er voor zorgen dat je langer overleefd.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Subnautica Xbox One tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Subnautica Xbox One op Keysforgames.nl