Subnautica Below Zero PS5 Kopen. Subnautica Below Zero PS5 Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Subnautica Below Zero PS5 Key goedkoop! Na aankoop kun je met de PS5 Code direct downloaden, installeren en spelen op de PS5-client.

De momenteel laagste prijs op 05-02-2023 voor een Subnautica Below Zero PS5 sleutel in Nederland is € 10.99

Subnautica: Below Zero, een bevriezend avontuur dat je uren aan je stoel geklampt houdt.

Een avontuurlijk spel boordevol actie en spannende momenten. Dit alles vindt plaats diep in de oceaan op planeet 4546B, je speelt als Robin Goodall de zus van Sam uit het originele spel Subnautica.

Het avontuur begint vrij rustig in tegenstelling tot Sam, je wordt wakker in je eigen bed, drukt je wekker uit en je kunt in alle vrijheid de basis verkennen. Er zijn een tal aan PDA’s verspreid over de basis die je weer bij elkaar kunt verzamelen, verder is er binnen niet veel te vinden op het gebied van bruikbare hulpmiddelen. Vanuit de basis valt er ook een ruimte station te zien die in een baan om de planeet zit, een welkome afwisseling van de eenzaamheid van het vorige spel.

De eerste stappen buiten de basis

Zodra je de eerste stap buiten zet, krijg je een alert over een vermiste onderzoeker via een draagbare radio. Aan jou de keuze om hem op te zoeken. Na een korte wandeling zal je al snel alien bouwwerken ontdekken, in Subnautica duurde het een tijdje voordat je de eerste tekens van aliens zag maar in Below Zero is het heel duidelijk aanwezig. In je tools zit een verschil tegenover het originele spel, je tools en de dingen die je kunt bouwen is in het algemeen bijna hetzelfde alleen begin je niet met dezelfde tools als in het originele spel.

Ook krijg je niet direct je tools, het kan een tijdje duren tot dat je wat verder in het verhaal zit. Dus de speler die graag van bouwen en uitbreiden houd zou toch nog even moeten wachten en dat loont want als je eenmaal aan de slag kunt kan je een prachtige basis in elkaar zetten. De graphics van het spel is van hetzelfde niveau als het originele spel en zijn rond uit prachtig, je gaat er helemaal in op. Je kunt ongeveer een goede twee en een half uur aan speeltijd verwachten en dan is het wachten geblazen tot de release die op dit moment gepland staat voor 31 oktober dit jaar.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Subnautica Below Zero PS5 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Subnautica Below Zero PS5 op Keysforgames.nl