Streets of Rage 4 Nintendo Switch Kopen. Streets of Rage 4 Nintendo Switch Key, de beste prijzen vergelijken.

Vergelijk prijzen en koop Streets of Rage 4 Nintendo Switch Key goedkoop! Na aankoop kun je met de Nintendo Switch Code direct downloaden, installeren en spelen op de Nintendo Switch-client.

De momenteel laagste prijs op 18-01-2022 voor een Streets of Rage 4 Nintendo Switch sleutel in Nederland is € 11.34

Streets of Rage 4 is een beat’em up genre-videogame, ontwikkeld door Lizardcube en uitgegeven door Dotemu.

Sla ze in elkaar:

Een van de beste beat’em-ups aller tijden, de legendarische Streets of Rage-serie maakt een daverende terugkeer naar de schijnwerpers. Met zijn ongebreidelde stadsgevecht en zijn explosieve ritmes die de jaren 90 waardig zijn, is dit nieuwe opus een eerbetoon aan de cult-saga en blaast het nieuw leven in.

Werk samen met iconische personages en nieuwkomers

De legendarische personages uit de serie keren terug in Streets of Rage 4: Axel, Blaze en Adam keren terug naar de dienst, maar deze keer kunnen ze rekenen op de hulp van twee nieuwe vechters: Floyd Iraia en Cherry Hunter. Met nooit eerder vertoonde aanvalstechnieken om uit te voeren en explosieve muzikale nummers om naar te luisteren, zijn onze helden meer klaar om de strijd aan te gaan dan ooit. In deze “bloed voor bloed” -golf in Castagne gaan ze een bende amateur-misdadigers in elkaar slaan die chaos in hun kielzog zaaien!

De nostalgie slaat weer toe

Een van onze dromen komt uit. Ontgrendel en speel naast 5 nieuwe personages als je favoriete helden, rechtstreeks uit eerdere afleveringen in de Streets of Rage-serie. Op het programma: Axel, Adam, Blaze, Skate, Max en vele andere vechters in al hun gepixelde pracht. Elk heeft zijn eigen retro speciale effecten die hun volledige dimensie krijgen in de prachtige, met de hand getekende HD stedelijke omgevingen. En voor de meer nostalgici onder ons, geniet van de muziek uit eerdere Streets Of Rage-games!

Verbluffende handgetekende afbeeldingen

Het eerste aankomende deel in de serie in 25 jaar, Streets of Rage 4, markeert de glorieuze terugkeer van Axel, Adam en Blaze naar de explosieve wereld van verticaal scrollen beat’em up. Gesublimeerd door handgetekende graphics en geanimeerd met meesterschap, krachtige nieuwe gevechtsvaardigheden of zelfs nieuwe muzikale tracks geproduceerd door een uitzonderlijk team van componisten met punch, zal Streets of Rage 4 een eerbetoon zijn aan de cult-saga die alles in hem zit nieuw leven inademen.

Een episch ensemble van legendarische componisten

De Streets of Rage-serie is vooral beroemd om zijn elektronische muziek waarin dansen een prominente plaats inneemt. De soundtrack voor Streets of Rage 4, geregisseerd door Olivier Derivière, wordt niet alleen gecomponeerd door een aantal grote meesters die het landschap van muziekvideogames hebben gevormd, maar ook door 4 opkomende westerse sterren.

Hoe Adam Hunter te ontgrendelen?

Wanneer je het Streets of Rage 4-avontuur start, realiseer je je dat Adam Hunter niet toegankelijk is. Zodat het zo is, het is niet erg ingewikkeld, het is voldoende om hoofdstuk 4 van de modus “Geschiedenis” af te maken, degene die “The Old Pier” of “Vieux Quais” wordt genoemd bij ons. Ongeacht het moeilijkheidsniveau dat je kiest, zodra de Stage 4-baas is verslagen, maak je kennis met het personage van Adam Hunter via een filmpje en kun je hem vervolgens als speelbaar personage kiezen. Adam Hunter is zwakker om klappen op te vangen in vergelijking met Axel Stone en compenseert deze lichte zwakte met zijn behendigheid en snelheid. Ze is een ideaal personage voor spelers die op zoek zijn naar iemand die sneller reageert in hun bewegingen.

Aarzel niet om Streets of Rage 4 te downloaden, te spelen en de wondere wereld te ontdekken!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Streets of Rage 4 Nintendo Switch tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Streets of Rage 4 Nintendo Switch op Keysforgames.nl